Përjetoni një Riperteritje Lekure të klasit botëror në Shqipëri - Shkelqim rinor ne cdo moshe!

Zbuloni joshjen e Shqipërisë si destinacioni juaj për trajtime të jashtëzakonshme për ripërtëritje të fytyrës (rigjenerim fytyre ose face rejuvenation). E vendosur në zemër të Evropës, Shqipëria ofron një përzierje unike të ekspertizës së avancuar mjekësore, bukurisë natyrore të lë pa frymë dhe opsioneve të përballueshme të kujdesit shëndetësor. Përqafoni një udhëtim transformues drejt një ju më të ri, më të gjallë.

Phenol Croton Oil Peel in Albania | Face Rejuvenation

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Pse të zgjidhni Shqipërinë për ripërtëritje të fytyrës?

 • Trajtime me kosto efektive: Shijoni trajtime me cilësi të lartë me një fraksion të kostos në krahasim me vendet e tjera evropiane.
 • Ekipi mjekësor i ekspertëve: Dermatologët tanë të certifikuar nga bordi dhe kirurgët estetikë janë të njohur për ekspertizën e tyre dhe teknikat inovative.
 • Teknologji e avancuar: Ne përdorim teknologjinë më të fundit të lazerit, dhe metoda jokirurgjikale për të siguruar rezultatet më të mira.
 • Mjedisi shërues: Shërohuni në peizazhin e qetë shqiptar, i njohur për bukurinë e tij natyrore terapeutike dhe historinë e pasur kulturore.

Shikim i detajuar në shërbimet tona të përtëritjes së fytyrës:

 • Peeling kimik: Të përshtatura për llojin e lëkurës tuaj, trajtimin me peeling kimik heq shtresat e jashtme të dëmtuara të lëkurës, duke zbuluar një çehre më të lëmuar dhe më të re. Ne ofrojmë një gamë peeling nga depërtimi i butë në thellësi.
 • Dermal Fillers: Zvogëloni pamjen e linjave dhe rrudhave dhe rivendosni volumin në fytyrën tuaj. Praktikuesit tanë të aftë përdorin produkte të miratuara nga FDA për rezultate të sigurta dhe me pamje natyrale.
 • Microneedling: Një trajtim minimal invaziv për trajtimin e shqetësimeve të lëkurës duke stimuluar prodhimin e kolagjenit. Është efektiv për trajtimin e shenjave, zvogëlimin e poreve dhe përmirësimin e strukturës së lëkurës.

Mosha e rekomanduar për trajtimin e përtëritjes së fytyrës.

 • Fundi i viteve 20 deri në fillim të viteve 30: Parandalimi është fokusi kryesor. Trajtimet në këtë moshë mund të përfshijnë procedura më të lehta si peeling të butë kimik, mikrodermabrasion, apo edhe trajtime jo invazive që nxisin prodhimin e kolagjenit dhe shëndetin e lëkurës.

 • Mesi i viteve '30 deri në fund të viteve '40: Gjatë këtyre viteve, shenjat e plakjes bëhen më të dukshme. Njerëzit mund të zgjedhin trajtime më të synuara si peeling më të thellë kimik, mikrogjilpëra të avancuara ose mbushës dermal për linjat e imëta dhe humbjen e volumit.

 • Vitet 50 e lart: Në këtë grupmoshë, individët mund të përjetojnë ndryshime më të rëndësishme në elasticitetin dhe vëllimin e lëkurës. Trajtimet mund të fokusohen në teknika më intensive përtëritjeje për të trajtuar rrudhat më të thella, humbje të konsiderueshme të vëllimit dhe dobësi të lëkurës.

Është e rëndësishme të theksohet se riperteritja e fytyres nuk ka të bëjë vetëm me moshën, por edhe me gjendjen e lëkurës dhe qëllimet personale. Disa individë mund të kërkojnë trajtim për çështje si shenjat e akneve ose hiperpigmentimi, të cilat nuk janë domosdoshmërisht të lidhura me moshën. Një konsultë me një profesionist të kujdesit të lëkurës ose dermatolog është mënyra më e mirë për të përcaktuar trajtimet më të përshtatshme bazuar në nevojat individuale, pavarësisht nga mosha.

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ne ofrojmë të gjitha trajtimet moderne të rënies dhe restaurimit të flokëve në Shqipëri.

 • Peeling kimik: Ky trajtim përfshin aplikimin e një solucioni të specializuar në lëkurë, i cili ndihmon në heqjen e qelizave të vdekura të lëkurës dhe stimulon rritjen e shtresave të reja, më të shëndetshme të lëkurës. Është efektiv për trajtimin e linjave të imëta, dëmtimit të diellit dhe pigmentimit të pabarabartë.
 • Dermal Fillers: Këto injeksione përdoren për të rivendosur vëllimin e humbur në fytyrë, për të zbutur linjat dhe për të përmirësuar konturet e fytyrës. Ato ofrojnë rezultate të menjëhershme dhe mund të përdoren për të trajtuar zona të ndryshme, duke përfshirë faqet, buzët dhe rreth gojës.
 • Microneedling: Një procedurë minimalisht invazive që përdor gjilpëra të holla për të krijuar shpime të vogla në shtresën e sipërme të lëkurës, e cila nxit trupin të krijojë kolagjen dhe elastinë të re. Është efektiv për përmirësimin e strukturës së lëkurës, reduktimin e plagëve dhe promovimin e një çehre më rinore.

Zgjedhja e trajtimit të duhur varet nga faktorë të ndryshëm, duke përfshirë llojin e lëkurës tuaj, shqetësimet specifike dhe rezultatet e dëshiruara. Për shembull, pilingët kimikë janë të gjithanshëm dhe mund të personalizohen për t'iu përshtatur llojeve dhe çështjeve të ndryshme të lëkurës, ndërsa mbushësit e lëkurës janë të shkëlqyeshëm për korrigjimin më të menjëhershëm të rrudhave dhe humbjen e vëllimit. Microneedling është një opsion i shkëlqyeshëm për ata që kërkojnë një procedurë më pak invazive për të përmirësuar strukturën dhe tonin e lëkurës. Konsultimi me profesionistët tanë të kujdesit të lëkurës mund të ndihmojë në përcaktimin e qasjes më të mirë për nevojat tuaja individuale.

 • Peeling kimik: Efektet mund të zgjasin nga një muaj deri në disa vjet, në varësi të thellësisë së lëvozhgës dhe llojit të lëkurës tuaj.
 • Dermal Fillers: Rezultatet zakonisht zgjasin nga 6 deri në 18 muaj, duke ndryshuar në bazë të llojit të mbushësit të përdorur dhe zonës së trajtuar.
 • Microneedling: Përmirësimet e dukshme mund të shihen brenda disa javësh dhe efektet mund të zgjasin disa muaj. Rekomandohen trajtime periodike për të ruajtur përfitimet.

Shqipëria po bëhet me shpejtësi një destinacion i kërkuar per turizmi mjekësor, veçanërisht për trajtimet kozmetike dhe përtëritëse. Ajo që e veçon Shqipërinë është kombinimi i kujdesit shëndetësor të përballueshëm, profesionistëve shumë të kualifikuar dhe lehtësirave moderne. Kostoja e trajtimeve është shpesh dukshëm më e ulët në krahasim me vendet e Evropës Perëndimore ose SHBA, pa kompromentuar cilësinë. Për më tepër, bukuria piktoreske e vendit dhe trashëgimia e pasur kulturore ofrojnë një mjedis unik dhe relaksues për rimëkëmbje dhe turizëm.

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook