Blog

Image illustrating a patient doctor consultation for a mommy makeover in Albania

Is A Mommy Makeover Worth It?

A set of cosmetic operations known as a “Mommy Makeover” are frequently done following pregnancy and childbirth. The precise surgeries required will vary depending on

Read More »

LUMTURIA JUAJ, PRIORITET JONË.

Mos Prisni Në Rradhë!
Regjistrohuni online përpara se të vini në klinikë.

Kurseni kohë dhe energji duke rezervuar lehtësisht një takim online.

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Contact Form
Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

Duke klikuar butonin "Dërgo" më poshtë, pranoj që një përfaqësues të më kontaktojë me email ose telefonata në numrin e telefonit të dhënë nga unë në lidhje me shërbimet e medicaltourisminalbania.com.

Instagram & Facebook