Heqja e shenjave pas operacionit, me laser, ne fytyre etj | MTA

Scar Revision në Shqipëri është një lloj operacioni që synon të përmirësojë pamjen e përgjithshme të cikatricës së pacientit. Në fund të fundit, kjo procedurë supozohet të ndihmojë t'i japë kujtdo që është i vetëdijshëm për plagët e tyre një nxitje në besimin e tyre.

Rishikimi i mbresë në Shqipëri.

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Procedura e heqjes së shenjave në Tiranë, Shqipëri

Kirurgjia e heqjes së shenjave ne lekure, e njohur gjithashtu si operacioni "Scar Revision", funksionon duke zvogëluar sipërfaqen e një plage në një mënyrë që ajo të përzihet me tonin dhe strukturën e lëkurës përreth.

Pas shërimit të një plage, shenjat që mbeten në lëkurë pas traumës janë plagët. Këto plagë mund të ndodhin si pasojë e lëndimeve, djegieve, operacioneve, akneve, operacionit të prerjes cezariane, vetëdëmtimit, lisë së dhenve etj.  

Në disa raste, disa plagë mund të mos shërohen aq mirë sa të tjerët. Pasi të krijohen këto shenja të dukshme, mund të jetë e vështirë t'i hiqni ato plotësisht. Nëse keni të bëni me plagë që mbulojnë një zonë të madhe të lëkurës, heqja e shenjave nga kirurgjia plastike mund të jetë zgjidhja e duhur për ju.

Kirurgjia për heqjen e mbresë, ose rishikimi kirurgjik i mbresë, është një alternativë e shkëlqyeshme për trajtimin mjekësor të plagëve me kruajtje ose dhimbje të cilat gjithashtu mund të pengojnë lëvizjen tuaj.

Heqja e shenjave nga fytyra.

Pse njerëzit bëjnë kirurgji për heqjen e shenjave?

Edhe pse ka një sërë teknikash të disponueshme për të minimizuar pamjen e plagëve, kirurgjia për heqjen e plagëve është zakonisht metoda më efektive për zvogëlimin e plagëve të theksuara ose shumë komplekse. 

Disa alternativa përfshijnë trajtime jo-kirurgjikale si peeling kimik, IPL ose kremra të ​​tjerë apo xhel silikoni.

Kirurgjia për heqjen e plagëve nuk siguron që shenja do të hiqet plotësisht, megjithatë, ajo do ta zvogëlojë ndjeshëm pamjen e saj. Një përfitim tjetër i kësaj kirurgjie është minimizimi i çdo shtrëngimi apo tensioni që shkakton indi i mbresë.

Rezultatet ndryshojnë në varësi të gjendjes së lëkurës, llojit të lëkurës dhe moshës. Në shumë raste, një kombinim i trajtimeve të ndryshme është mënyra më e mirë për të arritur rezultate optimale.

Kush është i përshtatshëm për kirurgjinë për heqjen e shenjave ose plageve ne lekure?

Njerëzit që konsiderohen të përshtatshëm për kirurgjinë për heqjen e plagëve përmbushin kriteret e mëposhtme: 

  • Një shenje ose plage në trupin e tyre i shqetëson.
  • Janë në gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore.
  • Kanë vendosur objektiva realiste për rezultatet e pritshme dhe kanë një qasje pozitive ndaj trajtimit.
  • Nuk kanë ndonjë sëmundje të lëkurës ose akne aktive në pjesët e lëkurës që do të trajtohen.

Procedura e heqjes se cikatrices nga balli ne Shqiperi.

Sa është kostoja e operacionit për heqjen e shenjave ne lekure pas operacionit ose me laser?

Kostoja e një operacioni për heqjen e plagëve në Shqipëri mund të ndryshojë sipas kompleksitetit të rastit tuaj. Megjithatë, Shqipëria ofron disa nga trajtimet më të përballueshme për heqjen e plagëve dhe shenjave në rajon. Për shkak të regjimit të ulët të taksave në vend dhe kostos së ulët të punës, ju mund të gjeni një mori trajtimesh të kirurgjisë estetike në Shqipëri me çmime të përballueshme në krahasim me vendet e tjera. Jo vetëm që do të përfitoni nga kjo zgjidhje me kosto efektive, por gjithashtu do të merrni trajtimet më të mira për heqjen e shenjave, falë stafit tonë mjekësor të specializuar dhe me përvojë.

Rishikimi i mbresë së kokës Shqipëri.

Tek ne do të merrni një trajtim gjithëpërfshirës duke përfshirë konsultimin falas me specialistët dhe kirurgët tanë, të cilët do të adresojnë të gjitha pyetjet dhe shqetësimet tuaja. Për më tepër, ju mund të mbështeteni në asistencën e stafit tonë mjekësor dhe infermierëve tanë 24/7 të cilët do të jenë aty për t'u kujdesur për ju për çdo problem. Kjo është arsyeja pse kirurgjia për heqjen e plagëve në Shqipëri është zgjidhja më e mirë dhe më e sigurt për ju.

Cilat janë përfitimet e kirurgjisë për heqjen e shenjave?

Kirurgjia për heqjen e shenjave në Shqipëri është një nga trajtimet më të shpejta dhe më efektive për minimizimin e pamjes së mbresë tuaj. Çdo gjë kryhet nën anestezi lokale, që do të thotë se operacioni do të jetë pa dhimbje. Deri në fund të këtij trajtimi ju do të keni reduktuar ose hequr me sukses të gjitha plagët e dukshme, duke eliminuar po ashtu edhe dhimbjen ose kruajtjen që ato mund të kenë shkaktuar. Ky trajtim jo vetëm që do të përmirësojë pamjen tuaj fizike dhe lëvizjen e lëkurës në zonën e mbresë, por edhe mirëqenien tuaj emocionale dhe psikologjike.

Kirurgjia e rishikimit dhe heqjes së shenjave të qafës në Shqipëri.

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ketu mund te gjeni disa trajtime te tjera qe mund t'ju interesojne:

Nëse po pyesni veten nëse jeni një kandidat i përshtatshëm për kirurgjinë e heqjes së plagëve, kini parasysh pikat e mëposhtme:

 

  • A po i nënshtroheni këtij operacioni për zvogëlimin dhe heqjen e mbresë për hir të opinioneve të të tjerëve apo po e bëni sepse dëshironi të ndiheni mirë me veten?
  • A ju shqetëson shfaqja e ndonjë plage në trup?
  • A shkakton shenja tuaj dhimbje, shtrengim apo kruajtje?
  • A jeni në gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore?
  • A keni pritshmëri realiste për rezultatet e operacionit?
  • Keni ndonjë problem të lëkurës, akne apo sëmundje të tjera në zonën që do të trajtohet?

Kirurgjia e heqjes së mbresë mund të trajtojë çdo zonë të fytyrës ose trupit. 

Kirurgjia për heqjen e plagëve jep rezultate të përhershme, megjithatë, mbani mend se mund të duhet pak kohë që rezultatet të jenë plotësisht të dukshme. Në disa raste shenja mund të zbehet plotësisht, por mund të duhet deri në një vit që të vëreni pamjen përfundimtare.

Kirurgjia për heqjën e shënjave kryhet nga personeli dhe kirurgët tanë të trajnuar dhe të specializuar në kirurgjinë kozmetike. Mjekët tanë sjellin përvojën e tyre shumëvjeçare dhe ekspertizën profesionale në fushën e kirurgjisë estetike. Të specializuar në kirurgji rikonstruktive dhe procedura të tjera estetike, ne ju garantojmë trajtimet më të mira në Shqipëri dhe më gjerë. Gjatë konsultimit ju do të jeni në gjendje të flisni me kirurgun tuaj ballë për ballë dhe të adresoni çdo pyetje apo shqetësim. 

Ka disa hapa që mund të merrni për t'u përgatitur për operacionin tuaj t. Megjithatë, mos u shqetësoni pasi gjatë konsultës mjeku juaj do t'ju udhëzojë për çdo gjë që duhet të bëni paraprakisht.

 

Pasi të keni rishikuar historinë tuaj mjekësore, mjeku juaj mund t'ju sugjerojë të merrni medikamente të caktuara ose të ndërpritni ndonjë trajtim që jeni duke bërë aktualisht. Ai gjithashtu mund t'ju kërkojnë të ndaloni pirjen e duhanit disa ditë para operacionit dhe të shmangni marrjen e aspirinës ose ilaçeve të tjera anti-inflamatore për të shmangur rritjen e gjakderdhjes.

Një operacion për zvogëlimin dhe heqjen e mbresë mund të zgjasë nga 20 minuta deri në një orë në varësi të kompleksitetit të rastit. Gjithçka do të kryhet nën anestezi lokale, kështu që nuk keni pse të shqetësoheni për dhimbje gjatë procedurës.

Një operacion për heqjen e plagëve është i dhimbshëm pasi kryhet nën anestezi lokale nga mjekë të specializuar. Gjatë rikuperimit dhimbja do të jetë minimale dhe nëse ndiqni hapat e rekomanduara nga mjeku juaj gjithçka do të shkojë sipas planit. Mbani mend se pas përfundimit të trajtimit mund të keni pak ënjtje ose mavijosje, si dhe ndryshime minimale në ngjyrën e lëkurës tuaj, megjithatë këto simptoma do të zgjasin vetëm 1 deri në 2 javë pas operacionit.

Nuk është e pazakontë që pacientët të përjetojnë një lloj ndjesie të mpirjes pas trajtimit. Disa njerëz mund të përjetojnë rritje të ndjeshmërisë përveç shqetësimeve normale menjëherë pas operacionit. Megjithatë, këto simptoma janë normale dhe zakonisht zhduken brenda një muaji. 

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook