Nipple Reduction Albania – Kirurgji Estetike Tirane

Reduktimi i thithkave në Shqipëri është një operacion estetik i cili përdoret për të zvogëluar madhësinë dhe pamjen e thithkave ose areolës suaj. Dy çështjet më të zakonshme që synon të zgjidhë reduktimi i thithkave janë ato që njerëzit i quajnë thithka të fryra ose thithka të përmbysura.

Reduktimi i thithkave në Shqipëri

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Kirurgji për zvogëlimin e përmasave të thithkave dhe areolës në Tiranë, Shqipëri.

Nëpërmjet një operacioni për zvogëlimin e thithkave, mjeku mund të ndryshojë lartësinë dhe gjerësinë e thithkës duke e riformuar atë në formën që dëshiron pacienti. Duke bërë këtë, kirurgu mund të rregullojë çdo asimetri në areolë, duke krijuar një pamje më proporcionale. Pas një operacioni për zvogëlimin e thithkave do të ruhet ndjesia dhe do të arrihet një pamje më e ekuilibruar.

Ndonjëherë zvogëlimi i thithkave mund të kryhet i kombinuar me procedura të tjera si zvogëlimi i gjoksit, zmadhimi i gjoksit ose ngritja e gjirit. Në çdo rast reduktimi i thithkës kryhet me anestezi lokale.

Në klinikën tonë do të gjeni kirurgët më të mirë për zvogëlimin e thithkave në Shqipëri, të cilët do të ofrojnë teknikat më të avancuara, duke arritur rezultate me pamje natyrale për një estetikë të përmirësuar të gjoksit.

Pse njerëzit kanë reduktim të thithkave?

Shumë njerëz zgjedhin të bëjnë një operacion për zvogëlimin e thithkave për të përmirësuar pamjen e tyre dhe shëndetin e tyre psikologjik. Përfitimet e reduktimit të thithkave në Shqipëri përfshijnë:

 • Metoda e shpejtë dhe shumë efektive për të zvogëluar madhësinë e thithkave
 • Kirurgji e shkurtër e kryer nga kirurgë ekspertë
 • Rezultate të përhershme.
 • Thithat me formë më të mirë dhe areola të rikonturuara
 • Përmasat e rivendosura dhe pamja e përmirësuar
 • Përmirëson vetë-imazhin dhe besimin, veçanërisht kur vishni rroba të ngushta ose rroba banje.
 • Një gjendje më e mirë emocionale dhe psikologjike.

Kush është i përshtatshëm për reduktimin e thithkave në Shqipëri?

Ne rekomandojmë një operacion për zvogëlimin e thithkave për njerëzit që plotësojnë kriteret e mëposhtme:

 • Ata janë në gjendje të mirë mendore dhe fizike.
 • Kanë një peshë trupore normale.
 • Ata kanë vendosur synime realiste në lidhje me rezultatet e operacionit të tyre të zvogëlimit të thithkave.
 • Ata duan të zvogëlojnë madhësinë e thithave të tyre.
 • Ata duan të përmirësojnë përmasat e areolave të tyre.
 • Ata duan thithka dhe areola me formë më të mirë.
 • Ata janë në kërkim të një zgjidhjeje shumë efektive e cila do të garantojë rezultate të përhershme.

Kostoja e operacionit për zvogëlimin e thithkave

Kostoja e një operacioni për zvogëlimin e thithkave në Shqipëri është jashtëzakonisht e përballueshme në krahasim me vendet e tjera. Falë regjimit të taksave të ulëta, Shqipëria ofron disa nga zgjidhjet me kosto më efektive për reduktimin e madhësisë së thithkave. Nëse zgjidhni të bëni zvogëlimin e thithkës në Shqipëri, do të merrni konsultë falas, asistencë 24/7, udhëzime gjatë gjithë procesit të rikuperimit dhe ekzaminim të kujdesshëm të rastit tuaj specifik për rezultate optimale. Kostoja specifike për një operacion për zvogëlimin e thithkave mund të ndryshojë në varësi të individit, megjithatë për të marrë një kuotë të vlerësuar për rastin tuaj mos ngurroni të kontaktoni klinikën tonë në çdo kohë. Kirurgët tanë do të jenë të lumtur të adresojnë çdo pyetje që mund të keni dhe të ofrojnë një udhëzues për të gjithë procedurën.

Reduktimi i thithkave tek femrat

Shumë gra vuajnë nga anomalitë e thithkave. Në rastet kur thithkat e tyre janë të ndryshme në formë ose madhësi, shumë gra ndihen të vetëdijshme për pamjen e tyre, veçanërisht kur thithkat e tyre shfaqen përmes veshjeve të tyre. Ndonjëherë shtimi ose humbja e peshës mund të ndikojë edhe në pamjen e thithkave tuaja. Për më tepër, shtatzënia mund të ndikojë në madhësinë e thithkave tuaja, duke shtrirë areolën dhe duke zgjeruar thithkat. Ushqyerja me gji mund të shkaktojë edhe ndryshime shtesë. Për këtë arsye shumë gra zgjedhin një operacion për zvogëlimin e thithkave për të përmirësuar pamjen e thithkave të tyre.

Reduktimi i thithkave tek meshkujt

Një gjendje e njohur zakonisht si thithka e fryrë mund të prekë shumë meshkuj. Shkaktuar nga gjinekomastia, thithkat e fryra janë rezultat i indeve shtesë të gjirit nën zonën e thithkës. Nga ana tjetër, kjo bën që thithka të shtyhet nga jashtë duke krijuar një pamje të fryrë. Kjo gjendje mund të shkaktojë stres, shqetësim dhe humbje të besimit te meshkujt, veçanërisht nëse veshin rroba të ngushta ose rroba banje. Kjo është arsyeja pse në ditët e sotme, shumë meshkuj zgjedhin t'i nënshtrohen edhe operacionit për zvogëlimin e thithkave. Reduktimi i thithkave te meshkujt mund të përmirësojë ndjeshëm imazhin e tyre për veten dhe gjendjen psikologjike.

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ketu mund te gjeni disa trajtime te tjera qe mund t'ju interesojne:

Kirurgjia e thithkave mund të përdoret për të trajtuar tre lloje të gjendjeve të thithkave dhe areolës:

Zvogëlimi i Aureolave 

Një operacion për zvogëlimin e thithkave mund të përdoret për të zvogëluar gjerësinë, lartësinë dhe madhësinë e përgjithshme të thithkave tuaja. Avantazhi i tij është se mund të ruajë ndjesitë e thithkave duke hequr qafe çdo ndjenjë negative që lidhet me thithkat më të mëdha. Operacioni i zvogëlimit të thithkave mund të kryhet nën anestezi lokale që do të thotë se i gjithë trajtimi do të jetë pa dhimbje. 

Reduktimi i Areolës 

Kirurgjia e zvogëlimit të areolës përfshin zvogëlimin e zonës së errët rreth thithkës duke hequr një pjesë të saj. Pas operacionit do të mbeten plagë shumë të vogla, mezi të dukshme në bazën e thithkës. Në rast të reduktimeve të mëdha të lëkurës së tepërt mund të lihet një mbresë më e dukshme. Operacioni kryhet nën anestezi lokale.

Përmbysja e thithkës

Në vend që të dalë jashtë si zakonisht, një thithkë e përmbysur shtrihet e sheshtë ose shkon drejt trupit. Njerëzit mund të lindin me këtë gjendje ose ta zhvillojnë atë më vonë. Një procedurë e përmbysjes së thithkës kryhet nën anestezi lokale dhe është mjaft e shpejtë dhe efikase. Në rastet e rasteve komplekse mund të nevojitet një kohë tjetër për të përfunduar operacionin.

Një ndryshim në madhësinë ose formën e thithkave tuaja mund të shkaktohet për shkak të humbjes së peshës ose shtimit të peshës gjatë shtatzënisë, si dhe çdo ndryshimi në nivelet tuaja të hormoneve. Gjinekomastia gjithashtu mund të bëjë që thithkat tuaja të duken më të mëdha dhe jo proporcionale me pjesën tjetër të trupit tuaj. Për këto kushte, njerëzit zakonisht zgjedhin një operacion për zvogëlimin e thithkave në Shqipëri si një zgjidhje efektive dhe e përhershme.

Kirurgu juaj do t'ju pyesë nëse keni ndonjë gjendje mjekësore dhe do të shqyrtojë historinë tuaj mjekësore gjatë konsultimit tuaj. Ata do t'ju pyesin nëse jeni duke marrë ndonjë mjekim aktualisht dhe do t'ju japin sugjerime se cilat ilaçe duhet të shmangni. 

Më pas mjeku juaj do t'ju pyesë për ndryshimet që dëshironi të bëni në thithkat tuaja dhe çfarë ju shqetëson në lidhje me pamjen e tyre. Mjeku juaj do të ekzaminojë strukturën e gjirit tuaj dhe do t'ju japë një ide për rezultatet e mundshme të operacionit tuaj të zvogëlimit të thithkave.

Deri në operacionin, mjeku juaj do t'ju japë një listë me këshilla dhe sugjerime që duhet të ndiqni. Për shembull, kirurgu juaj mund të rekomandojë që të ndaloni duhanin deri në ditën e procedurës për të përmirësuar shanset tuaja për shërim dhe rikuperim më të shpejtë.

Meqenëse procedura do të kryhet nën anestezi, do t'ju kërkohet të merrni dikë që do t'ju shoqërojë në shtëpi pas operacionit, pasi nuk këshillohet të vozitni vetë pas trajtimeve të tilla.

Për 4 orë para operacionit do t'ju kërkohet të ndaloni konsumimin e ushqimit. Pijet duhet të shmangen gjithashtu, por ju mund të pini ujë deri në 2 orë para operacionit. Gjithashtu rekomandohet që ditën e procedurës të mos përdorni asnjë grim dhe të shmangni veshjen e bizhuterive dhe rrobave të ngushta.

Rezultatet do të jenë të dukshme menjëherë pas procedurës. Megjithatë, pamja e thithkave tuaja do të përmirësohet me kalimin e kohës, pasi rikuperoni siç duhet dhe qepjet hiqen. 

Brenda 2 deri në 3 muaj pas operacionit do të mund të shijoni rezultatet përfundimtare të procedurës dhe formën e re të areolës dhe thithkave, pasi gjithçka do të jetë vendosur në vend.

Rezultatet e një operacioni për zvogëlimin e thithkave janë plotësisht të përhershme. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz preferojnë t'i nënshtrohen një operacioni për zvogëlimin e thithkave në Shqipëri, pasi e dinë se do të jetë një përmirësim i jetës për ta.

Vetë operacioni i zvogëlimit të thithkave është plotësisht pa dhimbje pasi kryhet nën anestezi lokale. Ju mund të prisni disa shqetësime pas operacionit, megjithatë, dhimbja mund të menaxhohet lehtësisht përmes ilaçeve kundër dhimbjeve të cilat do të rekomandohen dhe përshkruhen nga mjeku juaj.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook