Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Reduktimi i Gjirit Albania, Mamoplasti – Kirurgji Estetike Tirane

Zvogëlimi i gjoksit në Shqipëri është një lloj operacioni i cili synon të zvogëlojë volumin dhe madhësinë e gjoksit tuaj duke i bërë ato më të vogla dhe ndonjëherë të formuara më mirë. Fokusi i zvogëlimit të gjirit është në heqjen e indeve shtesë si dhe yndyrës në mënyrë që të zvogëlohet pesha e gjirit.

Zvogëlimi i gjoksit Shqipëri.

MOS PRISNI NË RRADHË!

Regjistrohuni online përpara se të vini në klinikë.

Ne kemi orare të përditësuara, informacione kontakti dhe ju lejojmë të rezervoni takime në internet.

Reduktimi i Gjirit Albania, Mamoplasti – Kirurgji Estetike Tirane

Një operacion për zvogëlimin e gjirit, i njohur gjithashtu si mammoplastikë, është i popullarizuar për njerëzit që kanë gjinj shumë të mëdhenj që mund të shkaktojnë stres, parehati ose dhimbje shpine. Është gjithashtu një zgjidhje e mirë për personat që kanë pësuar rritje të madhësisë së gjoksit për shkak të shtatzënisë ose ndryshimeve hormonale. Kirurgjia e zvogëlimit të gjirit mund të bëhet si për burrat ashtu edhe për gratë që mendojnë se gjoksi i tyre nuk është në proporcion me trupin e tyre. Lexoni për të mësuar gjithçka që duhet të dini rreth operacionit për zvogëlimin e gjoksit në Shqipëri.

Pse njerëzit bëjnë një procedurë për zvogëlimin e gjoksit?

Ka disa faktorë që mund të ndikojnë në madhësinë e gjoksit të një gruaje duke përfshirë peshën e saj trupore, ndryshimet hormonale, shtatzëninë dhe predispozitat gjenetike. Për gratë që kanë gjoks shumë të madh ose gjoksi i të cilave u rrit në madhësi për shkak të faktorëve të jashtëm, rekomandohet zvogëlimi i gjoksit për të rikuperuar formën dhe madhësinë e gjoksit të tyre. 

Meqenëse një madhësi jashtëzakonisht e madhe e gjoksit ndonjëherë mund të shoqërohet me probleme shëndetësore, të tilla si dhimbja e shpinës, acarimi i lëkurës ose shqetësimi, një operacion për zvogëlimin e gjoksit është një zgjidhje e mirë për të gjithë ata që duan të reduktojnë këto rreziqe.

Gjoks elegant pas zvogëlimit të gjoksit

Gratë që kanë kaluar shtatzëninë mund të dëshirojnë të bëjnë një operacion për zvogëlimin e gjoksit për të rregulluar gjoksin e tyre të varur për shkak të ushqyerjes me gji. Kirurgët tanë të aftë do të sigurohen që të identifikojnë arsyet pse dëshironi të zvogëloni madhësinë e gjoksit tuaj dhe të ofrojnë zgjidhjen më të mirë për të arritur rezultate me pamje natyrale.

Kush është i përshtatshëm për zvogëlimin e gjoksit?

Një kandidat i përshtatshëm për një operacion për zvogëlimin e gjirit duhet të kuptojë se sa vijon është e vërtetë:

  • Ata duhet të jenë një i rritur me gjoks të zhvilluar plotësisht dhe plotësisht.
  • Ata duhet të jenë në gjendje të mirë psikologjike dhe fizike.
  • Ata janë të shqetësuar për madhësinë dhe formën e gjoksit të tyre për shkak të pamjes së tyre apo shqetësimit që shkaktojnë.
  • Vendosni pritshmëri realiste në lidhje me rezultatet e operacionit për zvogëlimin e gjirit.

Zvogëlimi i gjirit për meshkujt ose kirurgjia e gjinekomastisë

Reduktimi i gjirit për meshkujt është gjithashtu i mundur. E njohur ndryshe si kirurgjia e gjinekomastisë, kjo procedurë mund të zvogëlojë madhësinë e gjoksit të mashkullit në rastet kur ato janë bërë më të mëdha se normalja për shkak të ndryshimit të hormoneve, pleqërisë, pubertetit apo shtimit në peshë. Një madhësi më e madhe e gjoksit mund t'i bëjë meshkujt të ndihen të ndërgjegjshëm për imazhin e tyre, kështu që ky trajtim është një mënyrë ideale për t'i ndihmuar ata të rimarrin besimin e tyre.

Për meshkujt, ky operacion i zvogëlimit të gjoksit kryhet paksa ndryshe, duke mbajtur një fokus në shmangien e çdo plage të padukshme. Ndonjëherë liposucioni është i mjaftueshëm për të arritur rezultate optimale. Kirurgët tanë ofrojnë gjithashtu reduktim të thithkave për meshkujt.

Sa është kostoja e një operacioni për zvogëlimin e gjoksit?

Kostoja e reduktimit të gjoksit në Shqipëri është dukshëm më e ulët në krahasim me vendet e tjera. Shumë pacientë preferojnë të shkojnë në Shqipëri për operacionin e zvogëlimit të gjoksit, sepse e dinë se do të marrin rezultate cilësore me çmime të përballueshme. Falë regjimit të taksave të ulëta në vend ju mund të gjeni trajtimet më të mira për zvogëlimin e gjoksit në Shqipëri me çmime të pabesueshme. 

Kostot specifike për zvogëlimin e gjoksit tuaj mund të ndryshojnë në varësi të rastit tuaj, megjithatë, kirurgu ynë do të sigurohet që t'i adresojë tërësisht të gjitha pyetjet tuaja gjatë konsultimit tuaj falas, duke ju dhënë gjithashtu një kuotë specifike.

Çfarë përfshin një procedurë e kirurgjisë së gjirit?

Operacioni për zvogëlimin e gjoksit, i njohur ndryshe si zvogëlimi i gjoksit, kryhet nën anestezi të përgjithshme. E gjithë procedura mund të zgjasë nga 2 deri në 3 orë.

Në fund të operacionit vëllimi i gjoksit tuaj do të reduktohet duke krijuar formën tuaj të dëshiruar. Ky operacion reduktimi mund të përmirësojë ndjeshëm pamjen e përgjithshme të gjoksit tuaj, duke krijuar një estetikë më harmonike në proporcion me pjesën tjetër të trupit tuaj. 

Zvogëlimi i madhësisë së gjinjve tuaj kryhet nëpërmjet ekscisionit nga kirurgët tanë të aftë. Kirurgët tanë do të sigurohen që të kryejnë gjithashtu operacion për zvogëlimin e madhësisë së thithkave, për të arritur rezultate optimale. Pas zvogëlimit të madhësisë së gjoksit tuaj dhe riformësimit të tyre, kirurgu juaj do t'i ripozicionojë thithkat për një pamje natyrale.

Një procedurë e zvogëlimit të gjoksit zakonisht kombinohet edhe me një operacion për ngritjen e gjirit, në mënyrë që të rivendoset pozicioni rinor dhe i ngritur i një gjoksi natyral.

Furnizimi me gjak ruhet në mënyrë që gjinjtë tuaj të funksionojnë plotësisht pas operacionit. Koha e rikuperimit për një operacion për zvogëlimin e gjoksit varion nga 1 deri në 2 javë. Gjatë kësaj kohe ju rekomandojmë që të shmangni çdo aktivitet fizik derisa ënjtja të largohet.

Para dhe pas reduktimit të gjirit në Shqipëri
Estetika e gjirit: Kirurgjia estetike e gjirit.
Keni nevojë për diçka tjetër?

Ketu mund te gjeni disa trajtime te tjera qe mund t'ju interesojne:

Operacioni për zvogëlimin e gjoksit rekomandohet për personat me gjoks të rëndë, pasi është një zgjidhje e përkryer për uljen e peshës dhe përmirësimin e pamjes së tyre. Gjoks të rënduar dhe jashtëzakonisht të pakëndshëm, duke shkaktuar dhimbje fizike dhe parehati, kruajtje të lëkurës, dhimbje në pjesën e poshtme të shpinës si dhe shqetësim mendor. Nëpërmjet një operacioni për zvogëlimin e gjirit në Shqipëri mjekët tanë do të heqin çdo ind të tepërt nga gjoksi juaj duke krijuar një pamje natyrale, më të lehtë dhe më të vogël. gjinjtë.

Rekomandohet që të vishni një veshje të veçantë ditë e natë për afërsisht 3 javë pas procedurës së zvogëlimit të gjoksit. Ndonjëherë mjeku juaj mund t'ju rekomandojë që t'i vishni këto veshje për 6 deri në 8 javë.

Veshja e një veshjeje ngjeshëse stilastike do të ndihmojë në arritjen e rezultateve optimale duke mbajtur gjoksin tuaj në vend, duke shmangur rreziqet e infeksioneve dhe traumave. 

Mjeku juaj do të flasë me ju pasi të kryhet operacioni për zvogëlimin e gjoksit dhe do t'ju rekomandojë veshjen më të mirë për ju. Sidoqoftë, duhet të përpiqeni të shmangni aktivitetin e tepërt fizik gjatë periudhës së rikuperimit dhe sigurohuni që të vishni rrobat tuaja sa herë që jeni duke lëvizur.

Disa njerëz shqetësohen për humbjen e ndjeshmërisë në gjinjtë e tyre pas një operacioni për zvogëlimin e gjoksit. Megjithatë, humbja e ndjeshmërisë është shumë rrallë një efekt anësor i një operacioni për zvogëlimin e gjoksit. Për shumë gra me gjoks shumë të madh, ndjesia në thithkë është natyrshëm më pak intensive sesa gratë me gjoks më të vogël. Kirurgët tanë do të analizojnë tërësisht strukturën e gjoksit dhe historinë tuaj mjekësore për të parandaluar çdo efekt anësor apo rrezik, duke arritur rezultate optimale në lidhje me pamjen dhe shëndetin tuaj.

Pas operacionit për zvogëlimin e gjoksit, rekomandohet që të merrni dy javë pushim nga puna. Gjatë kësaj kohe mund të përjetoni një ënjtje dhe shqetësim, kështu që është mirë që t'i jepni gjoksit kohë për t'u shëruar. Mundohuni të lëvizni sa më pak dhe të shmangni aktivitetin e fuqishëm fizik.

Pas procedurës së zvogëlimit të gjoksit, çdo qepje do të hiqet dy javë pas trajtimit. Pas heqjes së qepjeve, mjeku juaj zakonisht do t'ju rekomandojë të ndaloni veshjen e rrobave tuaja. Sidoqoftë, duhet të siguroheni që të vishni rroba të rehatshme, bluza të shkurtra ose sytjena sportive për të siguruar mbështetje shtesë për gjoksin tuaj pasi ato janë ende duke u shëruar. Është e rëndësishme që të hidratoni zonën e gjoksit dhe t'i masazhoni rregullisht. Ndjekja e këtyre këshillave pas kujdesit do t'ju ndihmojë të arrini rezultatet më të mira me pamje natyrale.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!
Regjistrohuni online përpara se të vini në klinikë.

Kurseni kohë dhe energji duke rezervuar me lehtësi dhe takim në internet

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook