Na Kontaktoni

Paraqisni një kërkesë, kërkoni një telefonatë ose rezervoni një konsultë me specialistët tanë të përkushtuar.

Plotësoni formularin

Plotësoni formularin për të kontaktuar ekipin tonë të përkushtuar të ekspertëve. Një specialist do të vlerësojë rastin tuaj dhe do të sigurojë trajtimin më të mirë të mundshëm, hapat dhe çmimin e procedurës. 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha
Pyetjet E Bëra Më Shpesh

Keni një pyetje – Lëvizni nëpër listën e pyetjeve të bëra shpesh, por nëse nuk e gjeni përgjigjen tuaj, mos ngurroni të na telefononi ose të na shkruani një shënim. Zbulo me shume

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë për të përmirësuar pamjen tuaj për të arritur trupin ose tiparet e fytyrës që keni dëshiruar gjithmonë, ka shumë procedura të avancuara mjekësore dhe trajtime kozmetike të disponueshme që mund t'ju ndihmojnë të përmirësoni pamjen tuaj dhe të korrigjoni çdo tipar të padëshiruar.

Turizmi mjekësor në Shqipëri mund të garantojë standardet më të larta të cilësisë për çdo procedurë kozmetike me çmimet më të përballueshme. Duke zgjedhur një klinikë në Shqipëri, ju do të keni mundësinë të merrni kujdesin më të mirë mjekësor duke eksploruar paralelisht një destinacion të mrekullueshëm turistik.

Shqipëria ka një regjim tatimor shumë më të ulët krahasuar me vendet e tjera jashtë vendit. Kostot e jetesës dhe kostot e punës janë gjithashtu më të ulëta. Për më tepër, duke qenë një fushë shumë e zhvilluar, kujdesi mjekësor në Shqipëri nxit konkurrencën midis klinikave, gjë që rezulton me çmime më konkurruese dhe të përballueshme.

Për këtë arsye, klinikat në Shqipëri janë në gjendje të ofrojnë kualitetin më të lartë të trajtimeve mjekësore me çmime më të ulëta. Kjo zgjidhje me kosto efektive garanton të njëjtën cilësi elitare, duke e bërë turizmin mjekësor në Shqipëri një zgjedhje popullore për shumë pacientë të huaj.

Turizmi mjekësor në Shqipëri po bëhet gjithnjë e më popullor falë reputacionit të merituar për ofrimin e shërbimeve mjekësore më cilësore në rajon. Klinikat në Shqipëri kanë mbledhur mjekë dhe kirurgë të kualifikuar, të cilët kanë kryer studimet e tyre jashtë vendit. Ata janë këtu për t'ju ofruar ekspertizë ndërkombëtare dhe përvojën e tyre shumëvjeçare në fushën e stomatologjisë dhe kirurgjisë estetike.

Materialet e certifikuara nga BE, pajisjet më të fundit dhe protokollet strikte të sigurisë dhe sterilizimit janë të garantuara në Shqipëri. Nëse keni ndonjë dyshim për cilësinë e trajtimeve që do të merrni, ekspertët tanë do të jenë të lumtur të adresojnë të gjitha pyetjet dhe shqetësimet tuaja gjatë një konsultimi, pasi qetësia juaj mendore është prioriteti ynë!

Nëse e keni rezervuar tashmë fluturimin tuaj të radhës për në Shqipëri, ne mund t'ju sigurojmë të të gjitha shërbimet edhe për shoqëruesin tuaj. Disa pacientë preferojnë të udhëtojnë me një mik të ngushtë, një anëtar të familjes ose një person të dashur. Stafi ynë do të jetë mëse i lumtur t'ju ndihmojë të kryeni të gjitha përgatitjet e nevojshme edhe për shoqëruesin tuaj. 

Nëse jeni të shqetësuar për të pasur dikë që të kujdeset për ju pas procedurës suaj mjekësore, të kesh një shoqërues do të ishte një burim i madh ngushëllimi. Megjithatë, edhe nëse zgjidhni të udhëtoni vetëm, stafi ynë mjekësor do të jetë aty për t'u kujdesur siç duhet për ju gjatë çdo hapi të trajtimit tuaj.

sqAlbanian

Instagram & Facebook

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha