Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Peeling kimik i lëkurës | Phenol Croton Oil Peel në Shqipëri |

Peeling Kimik i Lekures eshte nje procedure qe do ju beje te ndihemi me te rinj. Jeni të shqetësuar për shenjat e plakjes në lëkurën tuaj? Rrudhat, njollat ​​e errëta, linjat e imëta ose një ton lëkure i pabarabartë janë disa nga shqetësimet më të zakonshme me të cilat përballen njerëzit. Edhe pse ka një shumëllojshmëri trajtimesh kozmetike në dispozicion, gjetja e një zgjidhjeje efektive jokirurgjikale mund të duket pak e vështirë. Ne ju ofrojmë një procedurë transformuese e cila do t'ju ndihmojë të ktheni kohën mbrapa duke ndryshuar tërësisht pamjen e lëkurës suaj: Phenol Croton Oil Peel në Shqipëri.

Phenol Croton Oil Peel in Albania | Face Rejuvenation

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Çfarë është peeling kimik i lekures? | Phenol Croton Oil Peel?

Peeling Kimik i lekures është një procedurë kozmetike moderne e cila depërton thellë në shtresat e lëkurës duke trajtuar në mënyrë specifike dermën e mesme retikulare. Në klinikën tonë, kjo teknikë realizohet nga disa nga mjekët më të njohur në rajon. Ne përdorim formulën Lip & Eyelid, e cila garanton rezultate të jashtëzakonshme për përtëritjen e lëkurës së fytyrës. 

Vite kërkimi shkencor kanë çuar në zhvillimin e këtij trajtimi specifik, duke e bërë atë një opsion të sigurt dhe të besueshëm për pacientët që kërkojnë të korrigjojnë njollat dhe shenjat e plakjes në lëkurën e tyre. Ajo që e dallon teknikën Phenol Croton Oil Peel nga trajtimet e tjera është përdorimi i një sasie më të madhe i vajit të krotonit dhe një sasie më të vogël të fenolit. Studimet e fundit mjekësore kanë vërtetuar se vaji i krotonit është përbërësi kryesor në arritjen e trajtimeve peeling cilësore të cilat japin rezultate më të mira me një periudhë më të shkurtër rikuperimi.

Përfitimet e Trajtimit te lekures me peeling kimik

Trajtimi peeling i lekures, njohur ndryshe si: Phenol Croton Oil Peel në Shqipëri, vjen me një gamë të gjerë avantazhesh, duke përfshirë:

 • Përmirësimin e kompleksit së lëkurës: Trajtimi Phenol Croton Oil Peel heq 20 vjet nga fytyra juaj! Kjo procedurë është ideale për korrigjimin e lëkurës së zbehtë, me njolla ose me ton të pabarabartë.
 • Eleminimi i njollave: Edhe njollat më kokëfortë mund të trajtohen në mënyrë efektive me këtë trajtim.
 • Elasticitet i lëkurës: Trajtimi Phenol Croton Oil Peel krijon një efekt të jashtëzakonshëm shtrëngues të lëkurës me 20-25%.
 • Reduktim dramatik i rrudhave dhe vijave të holla: Ky peeling i thellë kimik është një nga trajtimet më efektive për reduktimin e linjave të imta dhe rrudhave rreth syve, zonës mbi buzën e sipërme, ballit dhe faqeve.
 • Nevojitet vetëm një seancë: Ju mund të arrini rezultate afatgjata vetëm me një seancë trajtimi. 
 • Kohëzgjatje minimale: Trajtimi Phenol Croton Oil Peel mundëson një periudhë më të shkurtër rikuperimi prej rreth 8-12 ditësh në krahasim me trajtimet e tjera peeling tradicionale ose procedurat kirurgjikale.
 • Rezultate afatgjata: Përfitimet e kësaj procedure mund të zgjasin për më shumë se 15 vjet, duke ngadalësuar efektivisht procesin e plakjes. 
 • Trajtim jo kirurgjikal: Nuk ka nevojë për ndërhyrje me bisturi. Një trajtim fantastik i cili mundëson një rezultat përfundimtar plotësisht natyral dhe pa shenja. 
 • Trajtim i personalizuar: Ky peeling mund të aplikohet në zona të veçanta, duke mundësuar trajtimin e zonave specifike pa prekur zonat që nuk e kërkojnë atë. Kjo e bën atë një opsion të përsosur për individë me cilësi të ndryshme të lëkurës. 

Croton oil peel results on a real female patient in Albania.

Përgatitja për Trajtimin Phenol Croton Oil Peel 

Përpara se të kryejnë një trajtim Phenol Croton Oil Peel në Shqipëri, pacientëve u kërkohet të përgatisin lëkurën e tyre për rreth tre javë përpara se t'i nënshtrohen procedurës. Ne rekomandojmë përdorimin e kremit Skintech Blending Bleaching gjatë kësaj periudhe për të optimizuar rezultatet përfundimtare. Ky preparat ju siguron që lëkura juaj të jetë në gjendjen më të mirë të mundshme për trajtimin, duke maksimizuar efektivitetin dhe sigurinë e peeling-ut. 

Sidoqoftë, është e rëndësishme të theksohet se nëse keni lëkurë të tepër të varur në qafë, një facelift mund të jetë një procedurë më e përshtatshme për ju. Ka një shumëllojshmëri trajtimesh kozmetike të avancuara në Shqipëri që mund të trajtojnë në mënyrë efektive shqetësimet tuaja. Mjekët tanë do të sigurohen që të vlerësojnë me kujdes gjendjen e lëkurës tuaj përpara se t’ju rekomandojë trajtimin më të përshtatshëm për ju.

Përfitimet e Formulës Skintech për Buzët dhe Qepallat

Stafi ynë bën të pamundurën për të garantuar komoditetin dhe sigurinë e pacientëve tanë gjatë gjithë procesit të rikuperimit. Me përdorimin e pudrës Bismuth Subgallate gjatë javës së parë, pacientët përjetojnë disa përfitime si:

 • Mbrojtje optimale: Ky preparat mbron lëkurën tuaj nga acarimi apo gërvishjet e mundshme gjatë gjumit ose gjatë veshjes së rrobave. 
 • Nuk nevojiten pomadat antibiotike: Nevoja për përdorimin e pomadave antibiotike eliminohet, duke reduktuar kështu rrezikun e infeksionit nga kontakti i lëkurës me duart.
 • Nuk ka heqje e lëkurës: Kjo teknikë lejon që lëkura e re të rigjenerohet nën pluhurin Subgallate, duke rezultuar në një përvojë më pak stresuese për fytyrën dhe pacientin. 

Për më tepër, në klinikën tonë kozmetike në Shqipëri çdo pacient merr një paketë me tre kremra farmaceutikë për të përshpejtuar procesin e rikuperimit dhe për të reduktuar komplikimet:

 • Krem zbardhues Skintech Blending (50 ml): Ky krem ​​ndihmon në përgatitjen e lëkurës për trajtimin Phenol Croton Oil Peel si dhe redukton ndjeshëm riskun e daljes së njollave.
 • Krem Melablock SPF (50ml): Mbrojtja nga dielli është thelbësore gjatë procesit të rikuperimi. Ky krem është ideal për parandalimin e dëmtimin nga dielli dhe për ruajtjen e rezultateve.
 • Krem IPLase (50ml): Ky krem ​​nxit procesin e rikuperimit dhe minimizon e komplikacionet, duke siguruar një proces shërimi të qetë.

Nëse jeni duke kërkuar për një trajtim optimal për eliminimin e rrudhave dhe linjave të holla, trajtimi Phenol Croton Oil Peel në Shqipëri është zgjidhja ideale për ju. Nëse po konsideroni turizmin mjekësor në Shqipëri, ekipi ynë është i gatshëm t'ju udhëheqë gjatë gjithë procesit.

Croton oil peel results on a real female patient in Albania

Procedura Trajtimit Phenol Croton Oil Peel 

Duke kuptuar se si funksionon trajtimi Phenol Croton Oil Peel ju do të ndiheni më të sigurt me vendimin tuaj për t'iu nënshtruar këtij trajtimi transformues. Më poshtë do të gjeni një udhëzues të detajuar hap pas hapi për procedurën e trajtimit Phenol Croton Oil Peel në Shqipëri:

Konsulta fillestare

Trajtimi juaj fillon me një konsultë me mjekët tanë. Gjatë këtij takimi fillestar, ju do të diskutoni shqetësimet, qëllimet dhe pritshmëritë tuaja specifike lidhur me këtë trajtim. Specialisti ynë do të vlerësojë gjendjen e lëkurës suaj, duke u siguruar që peeling-i me phenol croton është zgjedhja e duhur për nevojat tuaja.

Përgatitja para trajtimit

Para procedurës, do t'ju kërkohet të përgatisni lëkurën tuaj për rreth tre javë. Zakonisht, përgatitja përfshin përdorimin e kremit Skintech Blending Bleaching, i cili, siç e shpjeguam më lart, ndihmon në optimizimin e rezultateve dhe siguron që lëkura juaj të jetë në gjendjen më të mirë të mundshme përpara trajtimit. 

Përdorimi i qetësuesve 

Në ditën e peeling-it, ne do të administrojmë një qetësues përpara se të vazhdojmë me trajtimin. Përdorimi i qetësuesve ju siguron një procedurë më të rehatshme dhe pa dhimbje. 

Pastrimi dhe aplikimi

Së pari, zona e trajtimit pastrohet tërësisht. Më pas, solucioni i formuluar posaçërisht për lëkurën tuaj, aplikohet me kujdes nga mjekët tanë në zona specifike. 

Peeling i kontrolluar

Trajtimi Phenol Croton Oil Peel depërton në shtresat më të thella të lëkurës, duke trajtuar dermën e mesme retikulare. Ky proces i kontrolluar lejon reduktimin dramatik të rrudhave dhe linjave të imta. Ekspertët tanë do të sigurohen që procesi i aplikimit të jetë i saktë dhe i përshtatur për nevojat tuaja individuale. Gjatë gjithë procesit, ekipi ynë mjekësor do të monitorojë nga afër reagimin e lëkurës tuaj për t’u siguruar që trajtimi të përparojë në mënyrë të sigurt. Ne do të bëjmë çdo rregullim të nevojshëm për të siguruar rezultate optimale duke i dhënë përparësi sigurisë dhe komoditetit tuaj. 

Përfundimi

Pas përfundimit të fazës së peeling, trajtimi finalizohet me “occlusion”, një proces i cili vepron si pengesë kundër avullimit të fenolit, duke nxitur kështu përthithjen dhe depërtimin e tij. Solucioni hiqet nga lëkura ditën e nesërme. Ju gjithashtu do të merrni udhëzime për kujdesin pas trajtimit. Mjekët tanë do të sigurohen që t'ju këshillojnë mbi rutinën e duhur të kujdesit ndaj lëkurës dhe praktikat ideale të mbrojtjes nga dielli. Sigurohuni që t’i ndiqni këto udhëzime në mënyrë që lëkura juaj të shërohet siç duhet dhe të arrini rezultatet më të mira të mundshme.

Procesi i Shërimit

Faza e rikuperimit pas një trajtimi Phenol Croton Oil Peel në Shqipëri zakonisht zgjat nga 8 deri në 12 ditë. Gjatë kësaj kohe mund të përjetoni skuqje të lehtë, ënjtje dhe rënie të lëkurës. Mos harroni se këto efekte janë të gjitha pjesë e një procesi shërimi normal. Ato do të zhduken pasi lëkura juaj shërohet plotësisht. 

Rezultatet afatgjata

Me përfundimin e fazës së rikuperimit, ju do të filloni të shihni rezultatet fantastike të trajtimit Phenol Croton Oil. Këto rezultate mund të zgjasin për më shumë se 15 vite! Ndaj ky është një nga trajtimet më popullore për rinovimin e lëkurës në Shqipëri dhe më gjerë.

Duke ndjekur me kujdes këto hapa, ju do të siguroheni që rezultatet tuaja të peeling-ut kimik të jenë optimale dhe që procesi i rikuperimit të jetë i shkurtër dhe i suksesshëm. Nëse keni më shumë pyetje mbi procedurën, sigurohuni që të kontaktoni ekipin tonë të turizmit mjekësor në Shqipëri. Profesionistët tanë do t'ju përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja me detaje , duke ju ofruar informacion të saktë dhe të mjaftueshëm përpara se të merrni një vendim. 

Opsioni Më i Mirë Për Trajtimin Phenol Croton Oil Peel | Peeling Kimik në Shqipëri

Nëse jeni duke kërkuar për destinacionin ideal për një trajtim peeling për lëkurën, turizmi mjekësor në Shqipëri ofron avantazhe të pafundme në krahasim me vendet e tjera të Europës. Këtu ju do të gjeni trajtime kozmetike të klasit botëror me çmime të përballueshme. 

Klinika jonë është e pajisur me teknologjinë më të fundit dhe ofron trajtime kozmetike kirurgjikal dhe jokirurgjikal cilësore për të gjithë pacientët tanë. Falë ekspertizës së stafit tonë mjekësor, ne ju ofrojmë një shumëllojshmëri të trajtimeve për lëkurën në Shqipëri. Trajtimi Phenol Croton Oil Peel është një nga trajtimet tona më popullore, i njohur për efektet e tij fantastike për eleminimin e rrudhave dhe njollave të lëkurës. Nëse dëshironi që lëkura juaj të duket +20 vite më e re, ekipi ynë do të sigurohet që t’ju ofrojë zgjidhjen ideale për një peeling kimik efektiv dhe të sigurt. 

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ne ofrojmë të gjitha trajtimet moderne të rënies dhe restaurimit të flokëve në Shqipëri.

Trajtimi Phenol Croton Oil Peel në Shqipëri është një procedurë e avancuar peeling kimik e krijuar për të depërtuar në shtresat më të thella të lëkurës, duke eliminuar kështu rrudhat, linjat e holla dhe çngjyrosjen e lëkurës. Kjo procedurë kozmetike përdor vajin e krotonit, një përbërës kryesor aktiv në realizimin e peeling kimik i cili siguron rezultate të mahnitshme dhe një periudhë më të shkurtër rikuperimi.
Trajtimet peeling që ofrohen nëpër SPA mund të trajtojnë vetëm shtresat e sipërme të sipërfaqes së lëkurës. Trajtimi Phenol Croton Oil Peel është një procedurë e cila realizon një peeling të thellë të përshtatshëm për lëkurat me shenja të avancuara plakjeje. Ky trajtim trajton në mënyrë efektive shtresat më të thella të lëkurës, duke reduktuar me sukses shfaqjen e rrudhave, linjave të imëta dhe njollave nga dielli.
Absolutisht! Trajtimi Phenol Croton Oil Peel në Shqipëri është një nga procedurat më të sigurta dhe më efektive për rinovimin e lëkurës. Në klinikën tonë, siguria e pacientëve tanë është parësore. Procedura Phenol Croton Oil Peel realizohet nga mjekë të kualifikuar dhe me përvojë, të cilët do të sigurohen që çdo hap të kryhet sipas standarteve më të larta të sigurisë. Përdorimi i formulës moderne Lip & Eyelid rrit më tej sigurinë e trajtimit.
Është normale që pacientët të përjetojnë pak diskomfort gjatë procedurës së Phenol Croton Oil Peel. Megjithatë, mjekja jonë do të administrojë qetësues duke u siguruar që kjo përvojë të jetë sa më e rehatshme për ju.
Trajtimi Phenol Croton Oil Peel në Shqipëri mund të kryhet në një seancë të vetme! Prandaj, procedura mund të zgjasë vetëm një ditë. Sigurohuni që të kontaktoni klinikën tonë për një konsultë fillestare me ekspertët tanë të turizmit mjekësor në Shqipëri. Stafi ynë do të sigurohet që t'ju udhëheqë gjatë gjithë procesit të përgatitjes, duke ju siguruar një përvojë pa stres.
Periudha e rikuperimit pas Phenol Croton Oil Peel zakonisht zgjat nga 8 deri në 12 ditë. Ju mund të vini re skuqje, ënjtje ose shtresëzim të lëkurës, megjithatë, këto efekte janë krejtësisht normale dhe do të zhduken kur lëkura juaj të rikuperohet nga trajtimi. Sigurohuni që të ndiqni udhëzimet e mjekëve tanë për rezultate optimale dhe një shërim të lehtë.
Trajtimi Phenol Croton Oil Peel në Shqipëri garanton rezultate të qëndrueshme të përtëritjes së lëkurës. Këto efekte mund të zgjasin më shumë se 15 vjet! Megjithatë, është e rëndësishme të kuptoni se rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si regjimi juaj i kujdesit ndaj lëkurës dhe praktikat e mbrojtjes nga dielli. Nëse dëshironi të shihni foto rë rezultateve para dhe pas Phenol Croton Oil Peel, kontaktoni klinikën tonë dhe ekipi ynë do t'ju ofrojë informacion mbi trajtimet tona të kaluara.
Trajtimi Phenol Croton Oil Peel është një nga trajtimet më të mira për eleminimin e efekteve të plakjes në lëkurë. Kjo procedurë mund të përshtatet me lëkurën e çdo pacienti. Ekspertët tanë do të sigurohen që ta aplikojnë solucionin vetëm në zonat që kanë nevojë për trajtim.
Kombinimi i Phenol Croton Oil Peel me trajtime të tjera kozmetike mund të jetë një metodë ideale për të arritur rezultate fantastike në të gjithë fytyrën. Ne do t’ju ofrojmë udhëzime bazuar tek qëllimet dhe nevojat tuaja unike, duke ju ndihmuar të merrni vendimin e duhur në lidhje me kombinimet e mundshme të trajtimit për të optimizuar rezultatet tuaja.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook