Implanti i mjekrës në Shqipëri – Procedura e zmadhimit të mjekrës

Zmadhimi i mjekrës është një procedurë efikase e kirurgjisë kozmetike e krijuar për të përmirësuar konturin e fytyrës duke krijuar një nofull të theksuar dhe të gdhendur.

Zmadhimi i mjekrës në Shqipëri para dhe pas

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Çfarë është zmadhimi i mjekrës (implantet e mjekrës)?

Një procedurë e zmadhimit të mjekrës përdor një implant të mjekrës për të modifikuar strukturën themelore të fytyrës dhe mjekrës. Nga ana tjetër, kjo ndihmon në rivendosjen e ekuilibrit dhe harmonisë së tipareve të fytyrës tuaj. Në disa raste kirurgu juaj mund të këshillojë që të kombinoni një procedurë të zmadhimit të mjekrës me një rinoplastikë në mënyrë që të riformoni hundën dhe të krijoni përmasa më harmonike për tiparet e fytyrës tuaj.

Metoda të tjera mund të përdoren në vend të implanteve të mjekrës dhe ndonjëherë në kombinim me zmadhimin e mjekrës. Këto metoda përfshijnë mbushës që mund të injektohen në fytyrë ose një ndryshim kirurgjikal të nofullës për një përkufizim më të saktë.

Pse njerëzit kryejnë zmadhimin e mjekrës?

Njerëzit mund të zgjedhin t'i nënshtrohen një procedure liposuksioni për një sërë arsyesh, duke përfshirë:

 • Për të përmirësuar ndjeshëm formën, madhësinë ose pozicionin e mjekrës së tyre;
 • Për të përmirësuar përmasat e tyre të fytyrës dhe projeksionin e mjekrës;
 • Për të krijuar një nofull më të fortë dhe më të përcaktuar;
 • Për të theksuar një mjekër që tërhiqet;
 • Për të rivendosur harmoninë dhe unitetin e tipareve të tyre të fytyrës;
 • Për të korrigjuar ose rivendosur simetrinë e tyre të përgjithshme të fytyrës.

Rezultate të mahnitshme nga kirurgu më i mirë për zmadhimin e mjekrës në Shqipëri

Kush është i përshtatshëm për zmadhimin e mjekrës?

Ne i konsiderojmë pacientët të përshtatshëm për një procedurë liposuksioni të mjekrës nëse:

 • Mendojnë se mjekra e tyre është më e vogël se sa duhet dhe dëshirojnë ta korrigjojnë atë.
 • Shqetësohen nga forma e mjekrës së tyre pasi mendojnë se nuk është në raport me pjesën tjetër të fytyrës së tyre.
 • Besojnë se mjekra e tyre po tërhiqet në mënyrë disproporcionale duke marrë parasysh tiparet e tjera të fytyrës.
 • Mendojnë se linja e nofullës së tyre duhet të jetë më e përcaktuar.
 • Ndikohen negativisht nga pamja e mjekrës së tyre.
 • Duan të përmirësojnë vetëvlerësimin dhe besimin e tyre dhe mendojnë se zmadhimi i mjekrës do të ndihmonte.
 • Duan të korrigjojnë ose rivendosin ekuilibrin e fytyrës.
 • Janë në gjendje të mirë fizike dhe mendore.
 • Kanë vendosur objektiva dhe pritshmëri realiste në lidhje me zmadhimin e mjekrës së tyre para dhe pas rezultateve.
 • Nofullat dhe dhëmbët e tyre janë në gjendje të mirë dhe funksionojnë siç duhet.
 • Janë të gatshëm të ndjekin udhëzimet e mjekut në lidhje me rikuperimin e tyre pas operacionit.
 • Janë të gatshëm të ndalojnë duhanin ose pijen përpara procedurës së tyre të zmadhimit të mjekrës.

Zmadhimi i mjekrës për një pacient mashkull në Shqipëri

Kostoja e liposuksionit të mjekrës në Shqipëri

Në Shqipëri mund të gjeni disa nga çmimet më të përballueshme për zmadhimin e mjekrës në rajon. Për shkak të taksave të ulëta të vendit, ne arrijmë të ofrojmë implantet me cilësi më të mirë dhe me çmime konkurruese. Nëse zgjidhni të bëni zmadhimin e mjekrës në Shqipëri, klinika jonë ofron konsultime të detajuara me mjekë dhe estetistë kryesorë, ekspertë në fushën e kirurgjisë estetike. 

Asistenca 24/7 është gjithmonë e disponueshme nga stafi ynë i trajnuar i infermierëve. Ju do të keni mbështetjen e vazhdueshme të ekipit tonë mjekësor gjatë gjithë procesit të rikuperimit. Procedura e zmadhimit të mjekrës do të përfshijë një ekzaminim mjekësor para trajtimit nga kirurgët tanë të certifikuar. Kujdes i veçantë pas operacionit ofrohet gjithmonë për rezultate optimale dhe me pamje natyrale. 

Mjekët tanë do të jenë aty për të adresuar çdo pyetje ose shqetësim tuajin. Ata do të diskutojnë me kujdes të gjitha hapat e operacionit për zmadhimin e mjekrës dhe do të përgatisin një kosto për trajtimin tuaj. Nëse dëshironi të merrni një ofertë specifike për implantin tuaj të mjekrës në Shqipëri, mos hezitoni të kontaktoni klinikën tonë dhe ne do t'ju përgjigjemi më në detaje.

Cilat janë opsionet?

Implantet e mjekrës janë një nga trajtimet kozmetike më të njohura të preferuara si nga meshkujt ashtu edhe nga femrat. Ato ofrojnë një zgjidhje efikase për shtimin e vëllimit dhe strukturës në mjekër dhe nofullën tuaj, duke përmirësuar profilin dhe anatominë e pacientit. Në rastet më të ndërlikuara kur nevojitet korrigjim për deformime komplekse në zonën e mjekrës, genioplastika është një tjetër trajtim i disponueshëm.

Implanti i mjekrës

Ka shumë lloje të implanteve të mjekrës nga të cilat mund të zgjidhni. Procedura më e zakonshme dhe tipike e implantimit të mjekrës përfshin përdorimin e implanteve silikoni për të përmirësuar dhe rritur mjekrën tuaj. Në fund të këtij operacioni, mjeku do të ketë riformuar me sukses mjekrën e pacientit duke krijuar një profil më të përcaktuar dhe të konturuar.

Genioplastika

Genioplastika është një procedurë e zmadhimit të mjekrës që fokusohet në riformimin e nofullës së poshtme duke prerë kockën. Kjo procedurë do të ndryshojë përgjithmonë formën dhe madhësinë e mjekrës tuaj dhe nuk përdor asnjë implant. Pas riformësimit të kockës në pozicionin e saj të ri, gjithçka do të sigurohet duke përdorur vida ose pllaka mjekësore.

Mbushja e mjekrës

Mbushësit e mjekrës janë një metodë jokirurgjikale e përdorur për të ndryshuar përkohësisht formën e mjekrës duke shtuar volumin duke përdorur mbushës dermal. Këto injeksione do të ripërcaktojnë konturin e zonës së nofullës dhe mjekrës, megjithatë, rezultatet do të zgjasin vetëm për rreth një vit.

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ne ofrojmë të gjitha trajtimet moderne të rënies dhe restaurimit të flokëve në Shqipëri.

Mjeku juaj ka shumë të ngjarë të rekomandojë që të ndiqni udhëzimet standarde për përgatitjen për një operacion për zmadhimin e mjekrës. Këto përgatitje përfshijnë:

 • Ndaloni pirjen e duhanit para operacionit tuaj për aq kohë sa ju këshillon mjeku juaj. Pirja e duhanit ose pirja e rëndë mund të jetë e dëmshme për procesin tuaj të rimëkëmbjes, pasi zvogëlon rrjedhën e gjakut duke e bërë më të vështirë për lëkurën tuaj që të shërohet siç duhet.
 • Shmangni marrjen e aspirinës ose medikamenteve të tjera që përmbajnë përbërës që mund të rrisin gjakderdhjen.
 • Kontaktoni një anëtar të familjes ose një mik që mund t'ju shoqërojë në shtëpi pas operacionit për zmadhimin e mjekrës. 

Një operacion për zmadhimin e mjekrës mund të zgjasë afërsisht një orë. Megjithatë, kohëzgjatja e saktë varet nga kompleksiteti i secilit rast.

Ju do të jeni në gjendje të shihni rezultatet e zmadhimit të mjekrës pasi të keni hequr çdo fashë ose veshje kompresuese. Gjithashtu, përmirësimet në pamjen tuaj do të jenë të dukshme pasi ënjtja juaj të qetësohet plotësisht. Rezultatet përfundimtare do të jenë të dukshme në rreth 6 javë.

Rezultatet e zmadhimit të mjekrës janë të përhershme. Çdo ndryshim që mjeku juaj ka bërë në mjekrën ose nofullën tuaj nuk do të ndryshojë, megjithatë, pamja juaj do të ndikohet natyrshëm nga plakja me kalimin e viteve.

Procedura e zmadhimit të mjekrës nuk është e dhimbshme pasi çdo gjë kryhet nën anestezi. Pas operacionit, disa shqetësime janë normale dhe duhet të largohen ndërsa shëroheni siç duhet.

Duke marrë parasysh thjeshtësinë e operacionit, koha e ndërprerjes është relativisht minimale në krahasim me operacionet më komplekse. Pas një operacioni për zmadhimin e mjekrës, duhet të prisni një sasi të vogël dhimbjeje ose shqetësimi që mund të menaxhohet lehtësisht duke përdorur qetësues kundër dhimbjeve të përshkruara nga kirurgu juaj. Mund të shfaqen disa ënjtje ose mavijosje dhe do të zhduken brenda disa javësh.

Mjeku juaj ndoshta do t'ju rekomandojë që të vishni një rrobë kompresioni për të paktën 24 orë menjëherë pas operacionit tuaj për zmadhimin e mjekrës. Ai gjithashtu mund t'ju sugjerojë që të vazhdoni t'i përdorni këto veshje gjatë periudhës së rikuperimit për rezultate optimale, rehati dhe mbështetje shtesë.

Është e rëndësishme që të kufizoni marrjen e ushqimit në ushqime të buta dhe lëngje për të paktën një javë pas zmadhimit të mjekrës, në mënyrë që të shmangni përtypjen intensive, parehatinë dhe lëvizjen e tepërt të nofullës suaj.

Aktiviteti fizik intensiv duhet të shmanget për 4 deri në 6 javë, megjithatë, ju mund të ktheheni në rutinën tuaj të zakonshme për rreth një javë.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook