Rimodelimi i barkut ne Shqiperi - Abdominoplastia ne Tirane

Kandidatët më të mirë për bark në Shqipëri përfshijnë burra dhe gra që kanë yndyrë të tepërt në trup, ankohen për rënie të lëkurës së barkut dhe që nuk i përgjigjen dietës apo ushtrimeve të barkut. Keni dëgjuar për Tummy Tuck në Shqipëri? Epo, ky trajtim është zgjidhja më e mirë për trupin tuaj.

Barku në Shqipëri.

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Çfarë është operacioni i rimodelimit të barkut?

Kandidatët më të mirë për një rimodelim barku përfshijnë burra dhe gra që kanë yndyrë shtesë në trup, ankohen për rënie të lëkurës së barkut dhe që nuk i përgjigjen dietës ose ushtrimeve të barkut. Gratë që kanë pasur një ose më shumë shtatzëni dhe kanë zbuluar se muskujt dhe lëkura e barkut janë shtrënguar më shumë se zakonisht mund të përfitojnë nga operacioni. Është gjithashtu e mundur të rivendoset elasticiteti i lëkurës tek pacientët e moshuar që kanë obezitet modest.

Gratë me plane të ardhshme për shtatzëni mund ta shtyjnë operacionin deri pas lindjes së një fëmije, sepse muskujt e barkut që shtrëngohen gjatë operacionit janë të ndarë gjatë shtatzënisë. Mjeku juaj mund të mos ju këshillojë këtë operacion nëse keni pasur një operacion në të kaluarën përveç seksionit cezarian, sepse mund t'ju vërë në rrezik për kirurgji abdominale. Ju duhet të vlerësoni me kujdes pritshmëritë tuaja dhe t'i kaloni ato me kirurgun tuaj përpara se të vendosni të bëni një operacion.

Para dhe pas operacionit të barkut në Shqipëri.

Cilët konsiderohen kandidatë të mirë për kirurgjinë e barkut?

Kandidati ideal për një rimodelim barku është një person i shëndetshëm me yndyrë dhe inde shtesë në pjesën e poshtme të barkut.

Për të qenë një kandidat i mirë për kirurgjinë e barkut duhet:

  • Ju duhet të jeni në gjendje të përballoni anestezinë e nevojshme për procedurën, e cila nënkupton se duhet të keni një trup dhe organe të shëndetshme.
  • Ju nuk duhet të keni ndonjë problem ushqimor pasi duhet të jeni në gjendje të rindërtoni prerjen tuaj kirurgjikale. 
  • Që procedura të jetë e suksesshme, duhet të dukeni të përshtatshme.
  • Kandidatët më të mirë janë personat e dobët me yndyrë të tepërt dhe lëkurë të varur në pjesën e poshtme të barkut.

Kush nuk është një kandidat i mirë për një rimodelim barku?

Pasi të flisni me një kirurg me përvojë, mund të përcaktoni nëse operacioni i barkut është i duhuri për ju. Pacientit mund t'i duhet të presë ose të shmangë këtë operacion në disa raste. Pacientët që kanë probleme shëndetësore që shmangin operacionin ose shërimin e plagëve, për shembull, nuk janë kandidatë të mirë për kirurgjinë e barkut.

 Për të paktën 6 muaj dhe 1 vit pas procedurës, pacientët që kanë kryer një operacion mbi obezitetin ose kanë lindur të tillë duhet të mbajnë një peshë të stabilizuar. Përndryshe, humbja e peshës do të vazhdojë pas një rimodelimi barku, gjë që do të dëmtojë efektet e procedurës. 

Ilustrimi i procedurës së barkut.

5 lloje të rimodelimit të barkut

  • Mini rimodelimi i barkut.

Zona e barkut poshtë butonit të barkut është fokusi i një mini rimodelimi të barkut. Pacientët që janë brenda kufijve ideal të peshës trupore, por kanë yndyrë shtesë që është e vështirë të humbasësh me dietë dhe ushtrime, zakonisht përfitojnë prej tyre. 

  • Rimodelim i plotë i barkut.

Një rimodelim i plotë barku është një lloj operacioni i bërë nga kirurgët për të rrafshuar barkun duke hequr lëkurën dhe yndyrën shtesë dhe duke forcuar muskujt e murit të barkut. Me këtë procedurë, ju mund të shpëtoni nga fryrjet shtesë të lëkurës ose stomakut që nuk largohen me dietë ose stërvitje. 

Lloji i barkut në Shqipëri.

  • Rimodelimi plus size i barkut.

Pacientët të cilët nuk janë në gjendje të plotësojnë peshën ideale të trupit për një shtrëngim barku, mund të zgjedhin procedurën e barkut me madhësi plus. Ideja kryesore e kësaj metode është kombinimi i trajtimit me liposuksionin e syve, përveç rrafshimit, tonifikimit dhe riformësimit të perimetrit të barkut dhe belit për njerëzit me BMI të lartë që peshojnë midis 150 dhe 200 paund peshë shtesë. 

  • Rimodelimi 360 i barkut.

Një rimodelim bazë i barkut shtrëngon muskujt e barkut dhe redukton lëkurën dhe yndyrën e tepërt nga poshtë kërthizës. Kjo dhe të tjera janë të disponueshme me rimodelimin 360 të barkut. Kjo procedurë përdor SAFElipo për të reduktuar yndyrën shtesë të trupit nga e gjithë pjesa e sipërme e trupit, përveç barkut. Procesi gjithashtu mbulon anët dhe yndyrën e shpinës. Metoda "shrink wrap" është gjithashtu një emër tjetër për këtë procedurë për efikasitetin e saj. Pa Spanx, rimodelimi 360 i barkut do të dukej i mahnitshëm.

Para dhe pas barkut në Shqipëri.

  • Rimodelimi me laser i barkut.

Një lloj kirurgjie jo-kirurgjikale, një rimodelim me lazer mund të zvogëlojë yndyrën shtesë, të shtrëngojë muskujt dhe të drejtojë barkun. Nën lëkurë, fibrat të vogla lazeri implantohen si ideja bazë. Pra, kur lazeri nxehet, yndyra rreth tij shpërbëhet pa dëmtuar indin përreth. Sasia e kolagjenit rritet nga nxehtësia, duke e shtrënguar lëkurën dhe duke i dhënë asaj një aparencë të re. 

Pse të zgjidhni Shqipërinë për kirurgjinë e barkut?

Çmime të ulëta

Për sa i përket shëndetit tonë, është e vërtetë që ne duam cilësinë më të mirë të trajtimeve, por gjithashtu përpiqemi të gjejmë të njëjtën cilësi me një kosto më të ulët. Shqipëria ju ofron cilësitë më të larta me çmimet më konkurruese në treg. Nëse krahasoni çmimet me vende të tjera si SHBA, Britania e Madhe e kështu me radhë, mund të shihni se klinikat shqiptare u ofrojnë të paktën gjysmën e çmimeve të tyre. 

Të jesh pacient ndërkombëtar mund të duket shumë e ndërlikuar, por kjo nuk ndodh në Shqipëri. Ju nuk duhet të paguani tarifa shtesë, por vetëm për trajtimin tuaj dhe gjërat që lidhen me të. Mund të gjeni akomodim shumë të lirë dhe gjithashtu të hani shumë mirë me çmimet më të përballueshme. Ndonjëherë, nëse trajtimi juaj zgjat, disa klinika ofrojnë transport falas me makina private dhe shoferë. Gjatë qëndrimit tuaj ju mund të zgjidhni të udhëtoni në vend dhe mund ta bëni shumë lehtë sepse ka disa lehtësira që ju ndihmojnë të kurseni para.

Para dhe pas procedurës së barkut në Tiranë.

Punohet me teknologjitë më të fundit.

Të jesh mjek kërkon një përgatitje shumë të mirë dhe duhet shumë kohë për të. Shumica e mjekëve në Shqipëri kanë studiuar dhe specializuar jashtë vendit. Kjo do të thotë se ata kanë qenë në kontakt me teknologjitë më të fundit. Të gjitha klinikat në Shqipëri janë ndërtuar sipas standardeve mjekësore dhe profesionale. Ato bazohen në sistemet më inovative për të premtuar rezultatet më të mira.

Mjekë të mrekullueshëm

Mjekët shqiptarë janë vërtet të talentuar në fushën e tyre, por ajo që i bën ata unikë është fakti se dinë të flasin gjuhë të ndryshme. Kjo për shkak të studimeve dhe specializimeve që kanë bërë jashtë vendit. Ata mund të flasin italisht, greqisht, gjermanisht, frëngjisht etj. Ekziston një mundësi e madhe për të gjetur një mjek që flet gjuhën tuaj. Nëse jo, nuk ka asgjë për t'u shqetësuar. Ata ofrojnë përkthyes që ndihmojnë në më shumë se 8 gjuhë.

Një destinacion i bukur për t'u vizituar

Shqipëria është një vend me natyrë të jashtëzakonshme. Falë relievit të saj, ju ofron shumë aktivitete për të bërë. Ju mund të zgjidhni të vizitoni një mal, një lumë, një fushë, një liqen, një ujëvarë e kështu me radhë. Shqipëria ka gjithçka për të gjithë. Zgjidhni Shqipërinë dhe ju zgjidhni të ndërtoni kujtime të paharrueshme.

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ketu mund te gjeni disa trajtime te tjera qe mund t'ju interesojne:

Ju duhet të planifikoni trajtimin tuaj në mënyrë që të keni kohën e duhur për t'u rikuperuar nga disa aktivitete të përditshme dhe për t'u shëruar. Sigurohuni që keni bërë të gjitha përgatitjet e rëndësishme dhe të jeni gati për të filluar periudhën tuaj të rikuperimit. 

Anestezia e përgjithshme përdoret gjatë operacionit për të dhënë rehati dhe lehtësim dhimbjeje. Efekti anestetik mund të qëndrojë për disa orë pas operacionit, por me kalimin e anestezisë, do të filloni të ndjeni dhimbje. Trajtimet për analgjezikët ekzistues jepen dhe vazhdojnë deri në ditën e tretë ose të katërt pas operacionit.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook