Trajtimet e Gjoksit ne Shqiperi

Po kërkoni trajtime të gjoksit në Shqipëri? Pavarësisht nëse keni nevojë për një diagnozë, kirurgji, kimioterapi ose rindërtim, Shqipëria mund të jetë një zgjedhje e mirë për ju. Shqipëria ka një sistem shëndetësor publik, staf mjekësor të kualifikuar, akses në disa nga barnat dhe terapitë më të fundit, çmime të përballueshme dhe një kulturë dhe histori të pasur. Perfitoni nje konsulte faas duke na kontaktuar sot!

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Trajtimet kozmetike të njohura të gjoksit në Shqipëri

Jeni të pakënaqur me madhësinë, formën apo pamjen e gjoksit tuaj? Dëshironi të rrisni vetëbesimin dhe vetëvlerësimin tuaj? Nëse po, mund të jeni të interesuar për trajtimet kozmetike të gjoksit, të cilat janë procedura që mund të përmirësojnë pamjen e gjoksit tuaj. Trajtimet kozmetike të gjirit mund të jenë kirurgjikale ose jokirurgjikale, në varësi të qëllimeve dhe preferencave tuaja. Këtu janë disa nga trajtimet kozmetike më të njohura të gjoksit nga të cilat mund të zgjidhni:

Zmadhimi i gjoksit: Kjo është një procedurë kirurgjikale që përfshin vendosjen e implanteve nën indin e gjirit ose muskujt e gjoksit për të rritur madhësinë dhe plotësinë e gjinjve. Zmadhimi i gjirit gjithashtu mund të korrigjojë asimetrinë ose të rivendosë volumin pas shtatzënisë ose humbjes së peshës. Zmadhimi i gjirit është operacioni estetik më i zakonshëm në botë, me mbi 1.6 milionë procedura të kryera në vitin 20201.

Ngritja e gjoksit: Kjo është një procedurë kirurgjikale që përfshin heqjen e lëkurës së tepërt dhe riformimin e indit të gjirit për të ngritur dhe forcuar gjinjtë. Ngritja e gjirit gjithashtu mund të zvogëlojë madhësinë e areolës (lëkura e errët rreth thithkës) dhe të rivendosë thithkën më lart në gji. Ngritja e gjirit mund të bëhet me ose pa implante, në varësi të rezultatit të dëshiruar. Liftimi i gjirit është një nga operacionet më të mira estetike për gratë, me mbi 600,000 procedura të kryera në vitin 20201.

Reduktimi i gjoksit: Kjo është një procedurë kirurgjikale që përfshin heqjen e yndyrës së tepërt, indit të gjëndrave dhe lëkurës nga gjinjtë për të zvogëluar madhësinë dhe peshën e tyre. Zvogëlimi i gjirit gjithashtu mund të lehtësojë shqetësimet fizike si dhimbjet e shpinës, qafës, shpatullave dhe acarimin e lëkurës të shkaktuar nga gjinjtë e mëdhenj. Zvogëlimi i gjoksit gjithashtu mund të përmirësojë formën dhe proporcionin e gjinjve. Zvogëlimi i gjirit është një operacion estetik popullor si për burrat ashtu edhe për gratë, me mbi 400,000 procedura të kryera në vitin 20201.

Rindërtimi i gjirit: Kjo është një procedurë kirurgjikale që përfshin rindërtimin e formës dhe pamjes së njërit ose të të dy gjinjve pas mastektomisë (heqjes kirurgjikale të gjirit) për shkak të kancerit të gjirit ose kushteve të tjera. Rindërtimi i gjirit mund të bëhet duke përdorur implante, indet tuaja (flaps) ose një kombinim të të dyjave. Rindërtimi i gjirit mund të ndihmojë në rivendosjen e ndjenjës tuaj të tërësisë dhe feminitetit pas humbjes së gjirit. Rindërtimi i gjirit është një operacion i zakonshëm estetik për gratë që i janë nënshtruar mastektomisë, me mbi 200,000 procedura të kryera në vitin 20201.

Trajtimet jokirurgjikale të gjoksit: Këto janë procedura që nuk përfshijnë kirurgji ose anestezi, por megjithatë mund të përmirësojnë pamjen e gjoksit tuaj. Disa shembuj të trajtimeve jokirurgjikale të gjirit janë:

Trajtimet me lazer: Këto janë procedura që përfshijnë përdorimin e rrezeve lazer (pulsimet intensive të dritës) për të synuar probleme të ndryshme të lëkurës në gji, të tilla si plagët, strijat, pigmentimin, rënien ose rritjen e qimeve. Trajtimet me lazer gjithashtu mund të stimulojnë prodhimin e kolagjenit dhe të përmirësojnë elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës. Trajtimet me laser janë ndër procedurat kozmetike më të njohura jokirurgjikale për përtëritjen e lëkurës, me mbi 2 milionë procedura të kryera në vitin 20201.

Nëse jeni të interesuar për ndonjë nga këto trajtime kozmetike të gjoksit, duhet te kontaktoni nje specialist per nderhyrjet plastike qe te shohe gjendjn tuaj dhe te ofroje zgjidhjen e duhur.

Pse Shqipëria është një zgjedhje shumë e mirë për trajtimin e gjoksit?

 Nëse jeni duke kërkuar për trajtime të gjirit, mund të keni shumë mundësi për të zgjedhur. Por e keni konsideruar Shqipërinë si një destinacion të mundshëm për trajtimet e gjoksit tuaj? Shqipëria është një vend që ofron shumë avantazhe për pacientët me kancer gjiri dhe ata që duan të përmirësojnë pamjen e gjoksit të tyre. Këtu janë disa nga përfitimet e zgjedhjes së Shqipërisë për trajtimin e gjoksit tuaj:

Shqipëria ka një sistem shëndetësor publik që mbulon kujdesin bazë dhe të specializuar për pacientët me kancer gjiri. Ju mund të merrni shërbime të tilla si mamografi, biopsi, mastektomi dhe radioterapi në spitale ose klinika publike.
Shqipëria ka staf mjekësor të kualifikuar dhe me përvojë, i cili mund të ofrojë trajtim cilësor dhe ndjekje për pacientët me kancer gjiri. Ju mund të gjeni mjekë dhe infermierë që kanë trajnim dhe certifikim në onkologji, kirurgji plastike dhe fusha të tjera të ngjashme.

Shqipëria ka akses në disa nga barnat dhe terapitë më të fundit për kancerin e gjirit, si Trastuzumab (Herceptin), të cilat mund të përmirësojnë shkallën e mbijetesës së disa llojeve të kancerit të gjirit. Ju gjithashtu mund të gjeni barna dhe trajtime të tjera të miratuara nga Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe Agjencia Evropiane e Barnave.

Shqipëria ka çmime të përballueshme për trajtimet e gjirit në krahasim me vendet e tjera të Europës dhe më gjerë. Mund të kurseni deri në 70% në koston e trajtimeve të gjirit në Shqipëri, në varësi të llojit dhe kompleksitetit të procedurës.

Shqipëria ka një kulturë dhe histori të pasur, të cilën mund ta eksploroni ndërsa jeni duke u rikuperuar nga trajtimet e gjoksit. Ju mund të shijoni peizazhin e bukur, kuzhinën e shijshme dhe njerëzit miqësorë të këtij vendi ballkanik.
Nëse jeni të interesuar për trajtimet e gjirit në Shqipëri, duhet të konsultoheni me mjekun ose një specialist për të mësuar më shumë për opsionet tuaja dhe mënyrën më të mirë të veprimit për gjendjen tuaj. Ju gjithashtu duhet të bëni disa kërkime në internet për të krahasuar çmimet dhe shërbimet e klinikave dhe spitaleve të ndryshme në Shqipëri dhe të kontrolloni vlerësimet dhe vlerësimet e tyre. Ju gjithashtu mund të vizitoni faqen tonë të internetit për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona dhe për të rezervuar një konsultë me një nga ekspertët tanë.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë trajtimesh të gjoksit që mund t'ju ndihmojnë të arrini rezultatet e dëshiruara. Na kontaktoni sot dhe na lejoni t'ju ndihmojmë të merrni vendimin më të mirë për shëndetin dhe bukurinë tuaj.

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ketu mund te gjeni disa trajtime te tjera qe mund t'ju interesojne:

Njerëzit bëjnë trajtime të gjirit për arsye të ndryshme, si:

Zmadhimi i gjoksit në Shqipëri është një procedurë kozmetike që përfshin vendosjen e implanteve nën indin e gjirit ose muskujt e gjoksit për të rritur madhësinë dhe plotësinë e gjinjve. Zmadhimi i gjirit në Shqipëri mund të jetë i sigurt dhe efektiv nëse zgjidhni një kirurg plastik të kualifikuar dhe me përvojë, i cili mund ta kryejë operacionin në një klinikë ose spital të akredituar. E cila është pikërisht ajo që ne u ofrojmë pacientëve. 

Ju mund të jeni një kandidat i mirë për ngritjen e gjoksit nëse:

 • Ju jeni në gjendje të mirë fizike dhe mbani një peshë të qëndrueshme
 • Ju nuk pini duhan ose jeni të gatshëm ta lini para dhe pas operacionit
 • Ju keni pritshmëri realiste për atë që mund të arrijë një ngritje e gjirit
 • Gjinjtë tuaj janë të varur, të zgjatur ose kanë humbur formën dhe vëllimin
 • Thithat tuaja drejtohen poshtë ose bien poshtë rrudhës së gjoksit kur nuk janë të mbështetur
 • Areolat tuaja janë zmadhuar ose shtrirë jashtë proporcionit me gjoksin tuaj
 • Njëri nga gjinjtë tuaj është më i ulët se tjetri

Ngritja e gjirit mund të bëhet vetëm ose në kombinim me procedura të tjera, si zmadhimi ose zvogëlimi i gjoksit. Ngritja e gjirit gjithashtu mund të korrigjojë disa lloje të asimetrisë ose deformimit të gjirit, siç janë gjinjtë tuberozë. Për të zbuluar nëse jeni një kandidat i mirë për ngritjen e gjoksit, duhet të konsultoheni me një kirurg plastik të certifikuar nga bordi, i cili mund të vlerësojë gjendjen tuaj dhe të rekomandojë opsionin më të mirë për ju.

Ju mund të keni nevojë për zvogëlimin e gjoksit nëse:

 • Keni gjinj shumë të mëdhenj që ju shkaktojnë dhimbje kronike ose ndërhyjnë në aktivitetet tuaja të përditshme
 • Ju keni provuar opsione të tjera, të tilla si të vishni sytjena të pajisura në mënyrë profesionale, të humbni peshë ose të merrni ilaçe kundër dhimbjeve, por ato nuk ju kanë ndihmuar
 • Ju jeni në gjendje të mirë shëndetësore dhe mbani një peshë të qëndrueshme
 • Ju nuk pini duhan ose jeni të gatshëm ta lini para dhe pas operacionit
 • Ju keni pritshmëri realiste se çfarë mund të arrijë reduktimi i gjoksit dhe si mund të ndryshojë pamjen tuaj
Lumturia juaj, prioriteti ynë.
Mos Prisni Në Rradhë!
Regjistrohuni online përpara se të vini në klinikë.

Kurseni kohë dhe energji duke rezervuar lehtësisht një takim online.

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook