Transplanti i Flokëve me teknikën FUE në Shqipëri

Sapphire FUE është një procedurë kirurgjikale, e cila lejon kirurgun të nxjerrë folikulat e flokëve nga pjesa e pasme e kokës dhe t'i fusë ato në zonat pa flokë të kokës. Nuk ka dhimbje dhe është minimalisht invazive. Nëse jeni duke kërkuar për një trajtim për rënien e flokëve që do të japë rezultate të shpejta dhe afatgjata, ne ofrojmë transplantet më të mira të flokëve FUE në Shqipëri.

Transplanti i Flokëve FUE në Shqipëri

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Transplanti i flokëve Sapphire Fue në Shqipëri

Transplantimi i flokëve Sapphire FUE në Shqipëri është një procedurë e cila sa vjen e po bëhet më popullore. Sapphire FUE është një procedurë kirurgjikale minimalisht invazive e restaurimit të flokëve që përdor metodën FUT (ekstraktimi i njësisë folikulare). Kjo mundëson rezultate më të shpejta dhe më pak shenja sesa teknikat tradicionale të korrjes me shirita, të cilat mund t'i lënë pacientët me plagë të mëdha.

Sapphire FUE performohet nga kirurgë të aftë që kanë përvojë në kryerjen e kësaj teknike te pacientët me zona të holluara ose tullace të kokës, si për shembull rreth tempujve ose kurorës. Kirurgjia Sapphire FUE është e sigurt dhe nuk ka nevojë për anestezi. Përdoret vetëm anestezi lokale e cila administrohet përpara fillimit të çdo seance (e cila zgjat rreth 1 orë). Dhe e fundit por jo më pak e rëndësishmja: rezultatet janë të përhershme!

Rezultatet pas Transplantit te Flokëve në Shqipëri

Kostoja e transplantit të flokëve Sapphire FUE në Shqipëri

Kostoja e transplantit të flokëve Sapphire FUE në Shqipëri është shumë më e lirë se në vendet e tjera dhe ofron opsionin më të mirë për pacientët që duan të duken sa më mirë pa pasur nevojë të përjetojnë procedura me shumë dhimbje. Transplantet e flokëve Sapphire FUE konsiderohen si një nga metodat më të mira të mbjelljes së flokëve në dispozicion, sepse ato janë të njohura për ofrimin e rezultateve të shkëlqyera me plagë minimale. 

Transplantimi i flokëve FUE në Shqipëri është një zgjidhje me kosto efektive për problemet tuaja të rënies së flokëve, pasi për shkak të regjimit të ulët të taksave në vend, kostot e këtyre trajtimeve janë shumë më të ulëta se në vendet e tjera. Prandaj, zgjedhja e një klinike për mbjelljen e flokëve FUE në Shqipëri do t'ju kursejë shumë para, pa sakrifikuar cilësinë e rezultateve tuaja!  

Shërbimi i Transplantit FUE Sapphire

Transplantimi i flokëve Sapphire FUE është një procedurë e vogël kirurgjikale që lejon kirurgun e transplantit të nxjerrë folikulat e flokëve nga pjesa e pasme e kokës dhe t'i futë ato në zonat tullace të kokës. Ky është një opsion ideal nëse doni të bëni ndryshime efektive në pamjen tuaj. Sapphire FUE është një procedurë kirurgjikale minimale invazive e restaurimit të flokëve, që do të thotë se ajo nuk lë shenja, nuk shkakton dhimbje të mëdha dhe mund të bëhet në një seancë. Pacientët zakonisht rifillojnë aktivitetet e tyre normale menjëherë pas operacionit. Ju do të filloni të vini re rritjen e flokëve brenda 3 muajve të parëj dhe rritje të plotë të flokëve të dukshme pas rreth 9 muajve. 

Pra, duke marrë parasysh të gjitha përfitimet e transplantit të flokëve FUE, nëse mendoni se jeni një kandidat i mirë për Sapphire FUE ose jeni duke kërkuar për një zgjidhje efektive, të përballueshme dhe afatgjatë për problemin tuaj të rënies së flokëve, rezervoni një takim me ne dhe ne do t'ju informojmë plotësisht për gjithçka që duhet të dini rreth kësaj procedure!

Doktori duke shënjuar zonat tullace për procedurën e transplantit të flokëve FUE Sapphire

Transplantet më të mira të flokëve FUE në Shqipëri

Ne ofrojmë transplantin më të mirë të flokëve Sapphire FUE në Shqipëri, si një nga klinikat më të avancuara dhe më të respektuara të transplantit të flokëve në Evropë. Mjekët tanë kanë përvojë të gjerë në kirurgjinë e transplantit të flokëve FUE dhe kanë kryer mijëra procedura të tilla gjatë viteve. Ata njihen si disa nga mjekët më të mirë për transplantin e flokëve FUE kudo në Evropë sot.

Falë përvojës së tyre të gjerë në kirurgjinë e restaurimit të flokëve, ata janë liderë në fushën e transplantimit të flokëve me teknikën FUE. Ata garantojnë cilësi dhe profesionalizëm në mënyrë që ju të jeni plotësisht të kënaqur me përvojën tuaj të transplantimit të flokëve me Sapphire FUE.

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ne ofrojmë të gjitha trajtimet moderne të rënies dhe restaurimit të flokëve në Shqipëri.

Sapphire FUE është një procedurë kirurgjikale, e cila e lejon mjekun të nxjerrë folikulat e flokëve nga pjesa e pasme e kokës dhe t'i implantojë ato në zonat e kokës ku flokët mungojnë. Kjo procedurë kryhet nën anestezi lokale dhe pacientët nuk ndjejnë dhimbje gjatë ose pas operacionit.

Mjeku do të kontrollojë për shenja infeksioni në lëkurën tuaj përpara se të vazhdojë me operacionin, gjë që minimizon rrisqet për komplikacione duke parandaluar çdo nërlikim gjatë ose pas trajtimit.

Më pas, ju mund t’ju riktheheni aktiviteteve tuaja normale pa u shqetësuar për pamjen tuaj, pasi nuk do të keni asnjë shenjë të dukshme duke qenë se kjo lloj procedure është minimalisht invazive në krahasim me operacionet e tjera.

Ju do të vini re rritjen e dukshme të flokëve brenda pak kohe pas trajtimit në klinikën tonë!

Transplanti i flokëve Sapphire FUE nuk ka dhimbje dhe është minimalisht invaziv. Procedura mund të zgjasë vetëm 20 minuta. Ju mund të rifilloni aktivitetet tuaja normale menjëherë pas procedurës. Megjithatë, disa pacientë përjetojnë disa shqetësime dhe ënjtje për disa ditë pas operacionit.

Ju duhet të shmangni aktivitetet e rënda fizike për disa ditë përpara se t’i riktheheni rutinës tuaj normale. Lëkura e kokës mund të jetë pak e mpirë për rreth dy javë pas operacionit të transplantimit të flokëve FUE, por kjo ndjesi duhet të zgjidhet brenda dy muajsh në varësi të shërimit nga procedura juaj.

Në ditën e operacionit të transplantit të flokëve, ju mund të hani mëngjes si zakonisht. Megjithatë, është mirë që të shmangni pijet që përmbajnë kafeinë para procedurës apo edhe një ditë më parë. Mos harroni të qëndroni të qetë, të vishni rroba të lehta dhe të konsultoheni me mjekun tuaj për çdo pyetje apo shqetësim. 

Ju do të filloni të vini re rritjen e flokëve brenda 3 muajve të parë pas operacionit dhe rritje të plotë të flokëve në rreth 9 muaj. Rezultati i plotë varet nga shumë faktorë, duke përfshirë moshën, shëndetin dhe gjenetikën.

Sa më i vjetër të jeni dhe të pasurit kushte të tjera mjekësore mund të ndikojë në shpejtësinë me të cilën do të maturohen folikulat tuaja të reja. Megjithatë, në përgjithësi, zakonisht duhen nga një deri në tre vjet që qimet e transplantuara të një personi të arrijnë potencialin e tyre të plotë (rreth 25% më shumë se sa flokët natyral).

Për këtë trajtim përdoren flokët tuaj ekzistues nga pjesa e pasme e kokës ose ndonjë vend tjetër dhurues që mund të jetë i përshtatshëm për trupin tuaj. Kur bëhet fjalë për mbjelljen e flokëve, nuk keni nevojë t'i hiqni flokët vetëm nga pjesa e pasme e kokës. Mund të përdoren gjithashtu vende të tjera, të tilla si: gjoksi ose krahët (për burrat) dhe këmbët tuaja (për gratë).

Transplantimi i flokëve FUE është një procedurë kirurgjikale minimale invazive e restaurimit të flokëve, që do të thotë se shkakton shumë pak parehati apo shenja dhe e cila mund të bëhet në një seancë të vetme.

Avantazhi kryesor i FUE është se kërkon vetëm një operacion dhe mund të kryhet nga i njëjti kirurg në shumë zona në të njëjtën kohë. Kjo e bën atë ideal për pacientët që kanë shumë pritshmëri për atë që kërkojnë për sa i përket rezultateve dhe nuk duan të presin vite për një procedurë tjetër (si SMP ose PRP).

Gjithashtu, Sapphire FUE ju lejon të zgjidhni se ku dëshironi që zona dhuruese të jetë në kokën tuaj, kështu që nuk do të keni shenja të dukshme pas operacionit për shkak të saktësisë dhe precizionit të kësaj procedure.

Kirurgët me përvojë dhe të kualifikuar në klinikën tonë analizojnë të gjitha tiparet tuaja unike si grupin e gjakut, elasticitetin e lëkurës dhe strukturën e kockave përpara se të kryeni këtë operacion për të siguruar suksesin e procedurës suaj.

Kirurgu do të ekzaminojë kokën dhe flokët tuaj për të përcaktuar zonën më të mirë dhuruese për procedurën. Ata gjithashtu do të përcaktojnë se sa grafte nevojiten. Mëpas ata do të administrojnë anestezi lokale për të mpirë zonën dhuruese përpara se t'i nxjerrin foliklat duke përdorur një pajisje me shpejtësi të lartë dhe me tehe të mprehta që minimizon çdo dëmtim të shkaktuar nga trauma e indeve gjatë nxjerrjes.

Graftet më pas vendosen në lëkurën e kokës dhe qepen në vend. Kjo procedurë mund të zgjasë afërsisht 4 orë për t'u përfunduar, në varësi të numrit të transplanteve të kërkuara dhe madhësisë së kokës tuaj. Gjatë ditëve të ardhshme pas operacionit, do të vini re se disa nga qepjet kanë rënë ndërsa qime të reja fillojnë të rriten nga zona juaj e transplantuar. 

Tehët e safirit lejojnë që më shumë oksigjen të arrijë tek folikulat e nxjerra të flokëve duke siguruar rritje të shëndetshme pasi ato të transplantohen në skalpin tuaj. Procedura kryhet në një seancë të vetme, duke e bërë atë shumë më pak invazive se teknikat tradicionale FUT. Kjo do të thotë që nuk do t'ju duhet të prisni muaj për rezultate, por mund të prisni ndryshime të dukshme pas vetëm një vizite.

Megjithatë, është e rëndësishme që të zgjidhni një kirurg i cili është i specializuar në këtë teknikë dhe ka përvojë në kryerjen e saj. Po ashtu, ata duhet të kenë akses në aparatura të shkëlqyera si laboratorë mjekësorë për analizimin e mostrave të gjakut përpara çdo seance kirurgjikale, në mënyrë që ata të sigurohen se çfarë lloj procesi i restaurimit të flokëve funksionon më mirë për çdo pacient.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook