Transplanti manual i flokëve FUE në Shqipëri

Vitet e fundit, ka pasur një rritje të popullaritetit të transplantit manual të flokëve FUE. Metoda manuale FUE është më e besueshme se transplantet me makineri pasi ju lejon ta kryeni atë pa sakrifikuar cilësinë. Megjithatë, ky lloj operacioni duhet të kryhet nga një specialist në mënyrë korrekte. Transplantimi manual i flokëve FUE në Shqipëri është një teknikë e përdorur nga kirurgët tanë profesionistë të transplantit të flokëve për të nxjerrë dhe implantuar graftet për rezultate të shkëlqyera. Ne garantojmë standardet më të larta të sigurisë, saktësi të jashtëzakonshme dhe rezultate afatgjata! Lexoni për të mësuar më shumë rreth procedurës së transplantit manual FUE.

Transplantimi manual i flokëve FUE në Shqipëri.

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Çfarë është transplantimi manual i flokëve FUE?

Transplantimi manual i flokëve FUE është një teknikë e përdorur nga kirurgët për të nxjerrë dhe implantuar graftet me dorë. Ndryshe nga nxjerrja e kryer me mikropunç të motorizuar, transplantimi manual kryhet me bisturi. Përdorimi manual i një bisturie lejon një rrotullim të alternuar rreth folikulit, që më pas ta nxjerrësh atë me një kapëse të posaçme. Kështu kirurgu ka kontroll më të mirë të procedurës dhe mund ta përshtatë më mirë atë me tiparet specifike të skalpit të pacientit. Kjo teknikë kufizon rreziqet e dëmtimit, fërkimit dhe djegies së folikulave dhe shkakton më pak dëmtime në graftet fqinje sesa kur përdoret një punç i motorizuar. 

Për më tepër, ekstraktimi manual kryhet në çarje anësore, ndryshe nga mikropunçi i motorizuar i cili duhet të vendoset vertikalisht në lëkurën e kokës për nxjerrjen e graftit. Gjëja më e rëndësishme për transplantet FUE manuale është nevoja për një kirurg me përvojë sepse çdo pacienti ka karakteristika dhe formë të ndryshme të kokës, gjë që mund të ndikojë në kohëzgjatjen e operacionit.

Transplanti Manual i Flokëve Fue në Shqipëri ndërsa mjeku është duke punuar.

Përparësitë e transplantit manual FUE

Transplanti manual FUE është një teknikë e përdorur nga kirurgët tanë të transplantit të flokëve për të nxjerrë dhe implantuar graftet. Përdorimi i një makinerie me metodën FUE mund të çojë në disa probleme kirurgjikale, ku gjëndra e flokëve dëmtohet për shkak të presionit të lartë kur nxirret nga skalpi. 

Transplanti manual FUE ofron më shumë saktësi dhe siguri kur kryhet nga një kirurg me përvojë dhe profesionist. Gjithashtu, transplanti manual FUE është superior pasi shkakton më pak dëmtime në zonën dhuruese. Për shkak se transplantohet më pak grafte, metoda manuale FUE siguron rikuperim më të shpejtë të zonës dhuruese, që do të thotë se ju mund të shijoni plotësisht flokët tuaj të rinj në një kohë më të shkurtër!

Transplanti i Flokëve FUE në Shqipëri

Klinika për transplantin manual të flokëve FUE në Shqipëri

Avantazhi i përdorimit të transplantit manual FUE është se ju mund të zgjidhni këndin më të përshtatshëm për nxjerrjen e graftit, sipas nevojave të pacientit. Kjo ju lejon të kontrolloni drejtpërdrejt se sa inde merren nga çdo vend dhurues gjatë operacionit; që do të thotë më pak plagë dhe shenja për pacientin.

Në klinikën tonë ne krijojmë një plan të veçantë përpara trajtimit për çdo person që dëshiron të bëjë një transplant flokësh. Të dhënat e marra gjatë operacionit përpunohen dhe monitorohen duke u ruajtur në dosjen e pacientit për të siguruar që procedura të vazhdojë siç është planifikuar.

Para dhe pas flokëve me Manual FUE

Shenjat tuaja jetësore monitorohen rregullisht nga ekipi ynë për të garantuar sigurinë tuaj gjatë gjithë kohës. Ne punojmë në përputhje me standardet më të larta të sterilizimit dhe sallat tona të operacionit janë të dizenjuara për të minimizuar rrezikun e infeksionit.

Ekipi ynë i ekspertëve dhe kirurgëve do t'ju mbështesë gjatë gjithë procesit të transplantit manual FUE për të siguruar që gjithçka të shkojë mirë.

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ne ofrojmë të gjitha trajtimet moderne të rënies dhe restaurimit të flokëve në Shqipëri.

Transplanti manual FUE është një metodë më e saktë se FUT tradicionale sepse kërkon heqjen e më pak indeve nga skalpi. Kjo do të thotë se ka më pak rrezik për të humbur flokë gjatë operacionit ose për të dëmtuar pjesët e tjera të kokës gabimisht. Për më tepër, rezultatet janë më natyrale, pasi mjeku do të marrë kohën e tij për të futur çdo fije floku aty ku i përshtatet më mirë strukturës së përgjithshme të kokës së pacientit.

Shkalla e suksesit të transplantimit manual të flokëve FUE është shumë e lartë dhe kjo jo vetëm sepse mjeku po e bën punën me dorë. Fakti që ata mund të shohin çdo njësi folikulare shumë qartë do të thotë se ka më pak shanse për të bërë një gabim kur transplantohen flokët në skalpin tuaj.

Mjeku do të jetë gjithashtu në gjendje të zgjedhë se ku shkojnë saktësisht graftet e transplantuara në mënyrë që të arrijë rezultatet më të mira të mundshme për çdo pacient . Kjo u lejon atyre të vendosin njësi folikulare individuale direkt mbi njëra-tjetrën, në mënyrë që të mos mbeten boshllëqe midis tyre (që mund të çojë në dobësimin e mëtejshëm të flokëve).

Rezultatet e transplantit manual të flokëve FUE janë më të mira se transplantimi i flokëve me makineri. Ato janë më natyrale dhe më pak invazive, që do të thotë se pacientët mund të presin një shërim më të shpejtë nga operacioni dhe më pak komplikime.

Rezultatet e trajtimit manual të flokëve FUE para dhe pas.

FUE manuale është gjithashtu një teknikë më efikase që redukton cikatricet sepse kërkon heqjen e më pak indeve të lëkurës për krijimin e folikulave të reje. Kjo do të thotë se do të ketë shumë më pak shenja në kokën tuaj pas procedurës.

Për të siguruar shërim të shpejtë pas procedurës suaj të transplantit manual të flokëve FUE, përpiquni të:

  • Shmangni alkoolin për të paktën tre ditë pas procedurës suaj.
  • Shmangni ushqimet pikante për të paktën një javë.
  • Mos vraponi, lëvizni me biçikletë ose ngrini pesha brenda gjatë tre ditëve pas operacionit. 
  • Prisni të paktën 24 orë pas procedurës përpara se të lani flokët.
  • Shmangni krehjen e flokëve për aq kohë sa të jetë e mundur dhe mos përdorni asnjë mjet stilimi të nxehtë për të paktën një javë.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook