Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Liposuksioni i Mjekrës së Dyfishtë në Shqipëri- Kirurgjia e Mjekrës së Dyfishtë

Liposuksioni i mjekrës, i njohur zakonisht si kirurgjia e dhjamit të mjekrës së dyfishtë, është një procedurë kirurgjikale kozmetike e cila fokusohet në heqjen e dhjamit kokëfortë dhe të tepërt në mjekrën tuaj. Liposuksioni i mjekrës është synon të korrigjojë një mjekër me dhjamë të tepërt, ose një nofull të papërcaktuar si rezultat i indeve shtesë të lëkurës rreth kësaj zone.

Liposuksioni i mjekres ne Shqiperi.

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Çfarë është liposuksioni i mjekrës?

Gjatë një liposuksioni të mjekrës në Shqipëri, një nga kirurgët tanë përdor një kanulë, e cila është një tub i vogël kirurgjikal, në disa vende rreth mjekrës për të ndarë qelizat dhjamore që do të hiqen nga trupi. Kjo kanulë është jashtëzakonisht e imët dhe e bërë posaçërisht për këtë trajtim kirurgjikal. Ndaj, për këtë trajtim nevojiten prerje minimale. Pas një liposuksioni të mjekrës, pacienti mund të shijojë profilin e tj të theksuar dhe më të hollë.

Pse njerëzit kryejnë liposuksion të mjekrës?

Njerëzit mund të zgjedhin t'i nënshtrohen një procedure liposuksioni për një sërë arsyesh, duke përfshirë:

 • Dhjami i tepërt në mjekër i shqetëson.
 • Nuk mund të heqin qafe dhjamin e tepërt me stërvitje ose dietë ushqimore.
 • Kërkojnë të rikthejnë pamjen e tyre rinore.
 • Dëshirojnë të kenë një nofull më të theksuar dhe të konturuar.
 • Janë në kërkim të një trajtimi që jep rezultate të shpejta.
 • Mjekra e tyre po bëhet shkak për pasiguri.
 • Duan të përmirësojnë mirëqenien e tyre psikologjike. 

Fotot e liposuksionit të mjekrës para dhe pas për një grua

Kush është i përshtatshëm për liposuksion të mjekrës?

Ne i konsiderojmë pacientët si të përshtatshëm për një procedurë liposuksioni të dyfishtë të mjekrës nëse ata pajtohen me sa vijon: 

 • Janë në gjendje të mirë fizike dhe mendore.
 • Pamja e mjekrës së tyre të dyfishtë është bërë shkak stresi apo bezdi.
 • Ata nuk kanë lëkurë të tepërt të varur në zonën e mjekrës dhe qafës.
 • Ata kanë vendosur objektiva dhe pritshmëri realiste në lidhje me rezultatet e tyre të liposuksionit të mjekrës së dyfishtë.
 • Ata janë mbi 18 vjeç.

Kostoja e liposuksionit të mjekrës në Shqipëri

Shqipëria ofron disa nga trajtimet me kosto më të volitshme për liposuksionin e mjekrës në Evropë dhe më gjerë. Falë taksave të ulëta të vendit ne jemi në gjendje të ofrojmë trajtime kozmetike cilësore me çmime të përballueshme. Nëse zgjidhni të bëni liposuksionin e mjekrës në Shqipëri, klinika jonë ofron konsultime gjithëpërfshirëse me mjekë dhe kirurgë ekspertë, të cilët janë lider në fushën e kirurgjisë estetike. 

Asistenca 24/7 është gjithmonë e disponueshme nga stafi ynë i trajnuar i infermierëve. Ju do të merrni mbështetje të vazhdueshme nga ekipi ynë mjekësor gjatë gjithë procesit të rikuperimit. Procedura e liposuksionit të mjekrës do të përfshijë një vlerësim mjekësor para trajtimit nga mjekët tanë me përvojë dhe të certifikuar si dhe kujdesi të veçantë pas trajtimit për rezultate optimale. 

Liposuksion i mjekrës për femra në Shqipëri

Mjekët tanë do të jenë aty për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja dhe për të adresuar çdo shqetësim q mund të keni. Ata do të diskutojnë me kujdes të gjitha hapat e procedurës dhe do të përgatisin një kosto për trajtimin tuaj. Nëse dëshironi të merrni një ofertë specifike për liposuksionin e mjekrës, kontaktoni klinikën tonë dhe ne do t'ju përgjigjemi më në detaje.

Çfarë përfshin liposuksioni i mjekrës?

Përpara se të vendosni të vazhdoni me operacionin tuaj të liposuksionit të mjekrës, do të keni një konsultë fillestare me kirurgët dhe mjekët tanë ekspertë. Konsultimi fillestar mund të zgjasë nga 30 minuta në një orë.

Gjatë kësaj konsulte ju do të diskutoni mbi çfarë shpresoni të arrini nga procedura juaj e liposuksionit. Mjeku juaj gjithashtu do t'ju informojë plotësisht për hapat e përfshirë, rreziqet e mundshme dhe se si do të ndikojë trajtimi me liposuksion. Kirurgu juaj më pas do të ekzaminojë anatominë tuaj për të vendosur se çfarë mund të bëhet për të arritur rezultate optimale. 

Pasi të jetë bërë vlerësimi juaj mjekësor para operacionit, kirurgu juaj do të vendosë nëse jeni një kandidat i përshtatshëm për një liposuksion të mjekrës. Ai do t'ju lejojë të mendoni për vendimin tuaj për dy javë të tjera, që zakonisht quhet periudha e ftohjes.

Nëse vendosni të vazhdoni me liposuksionin e mjekrës, duhet të vizitoni klinikën tuaj në mënyrë që kirurgu t'ju japë udhëzimet që duhet të ndiqni përpara procedurës. 

Zakonisht, kirurgu juaj do të rekomandojë sa vijon:

 • Ndaloni pirjen e duhanit për të paktën 6 javë para operacionit tuaj.
 • Shmangni marrjen e aspirinës ose ndonjë medikamenti tjetër që e përmban atë për të paktën një javë.
 • Ndaloni konsumimin e ushqimeve dhe pijeve për 6 orë para operacionit. Ju mund të konsumoni sasi të vogla uji, kafe të zezë ose çaj deri në 2 orë para procedurës.

Rezultatet e liposuksionit të mjekrës dhe foto rikuperimi

Cilat janë rreziqet e liposuksionit të mjekrës?

Liposuksioni i mjekrës është një procedurë kozmetike mjaft e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë. Megjithatë, ashtu si çdo procedurë tjetër kirurgjikale, ka disa rreziqe të përfshira.

Disa nga efektet anësore më të zakonshme të liposuksionit të mjekrës përfshijnë:

 • Mavijosje dhe ënjtje në zonën e trajtuar;
 • Mpirje e përkohshme e cila nuk është arsye për tu shqetësuar;
 • Disa shenja minimale;
 • Inflamacion pas operacionit tuaj;
 • Lëngje mund të rrjedhin nga prerjet tuaja.

Kirurgët tanë do të diskutojnë çdo rrezik dhe ndërlikim tjetër të mundshëm gjatë konsultimit tuaj. Ju do të informoheni për çdo hap të procedurës përpara se të vazhdoni me trajtimin tuaj. 

Një vlerësim mjekësor gjithëpërfshirës para operacionit është hap i domosdoshëm në klinikën tonë. Mjeku juaj do të ekzaminojë me kujdes historinë tuaj mjekësore, medikamentet që përdorni, gjendjen e lëkurës tuaj, ndonjë alergji ekzistuese, etj., në mënyrë që të shqyrtojë nëse jeni i përshtatshëm për një trajtim të tillë. Vetëm atëherë ai do të vendosë t'ju lejojë të vazhdoni me trajtimin tuaj. Kjo bëhet për të siguruar që ju të keni rrezikun më të ulët të mundshëm për komplikime

Për më tepër, kirurgu juaj do t'ju japë një listë udhëzimesh dhe këshillash që duhet të ndiqni përpara procedurës, në mënyrë që të optimizoni procesin tuaj të shërimit dhe të përgatiteni siç duhet për trajtimin. Gjithçka do të diskutohet tërësisht gjatë konsultimit tuaj fillestar dhe ekipi ynë mjekësor do të jetë i disponueshëm për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje shtesë që mund të keni. 

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ne ofrojmë të gjitha trajtimet moderne të rënies dhe restaurimit të flokëve në Shqipëri.

Koha e rikuperimit për një operacion të tillë është zakonisht një deri në tre ditë. Për shumë pacientë, procedura është mjaft e thjeshtë për t'u trajtuar dhe ata mund t’i kthehen rutinës së tyre normale ditën e operacionit. Megjithatë, mjeku juaj mund t'ju rekomandojë që të merrni një javë pushim nga puna në mënyrë që të mund të pushoni siç duhet. Zakonisht, çdo ënjtje ose mavijosje do të largohet brenda tre ditësh deri në një javë. 

Gjatë procedurës nuk ka dhimbje, pasi mjeku juaj do të kryejë gjithçka nën anestezi. Pas kryerjes së operacionit, disa pacientë mund të përjetojnë një sasi minimale dhimbjeje. Disa shqetësime janë gjithashtu normale dhe duhet të zhduken brenda pak ditësh. Disa pacientë mund të përjetojnë mpirje në zonën e qafës. Megjithatë, kjo nuk është arsye për shqetësim dhe ndjeshmëria juaj e zakonshme duhet të rikthehet pas 4 deri në 6 javësh.

Një liposuksion i mjekrës përdoret për të hequr qelizat dhjamore nga zona e mjekrës dhe qafës. Pas një procedure të tillë, fytyra juaj do të duket shumë më e hollë dhe shumë njerëz do të mendojnë se keni humbur peshë. Heqja e indit dhjamor të tepërt nga mjekra juaj do të garantojë një profil më të hollë dhe më të theksuar.

Ju do të vini re disa rezultate fillestare menjëherë pas liposuksionit të mjekrës. Megjithatë, rezultatet do të përmirësohen me kalimin e kohës ndërsa ënjtja largohet. Ju do të jeni në gjendje të shijoni rezultatet tuaja përfundimtare pas afërsisht tre muajve, kur procesi juaj i shërimit të ketë përfunduar plotësisht.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook