Korrigjimi i mishrave të dhëmbëve në Shqipëri

Nëse jeni duke kërkuar korrigjimin e mishrave të dhëmbëve në Shqipëri. Stomatologët shqiptarë janë të specializuar për të eleminuar problemet si “buzëqeshja e dhëmbëve”, heqja e mishrave të dhëmbëve apo edhe mishrat e çndyra me trajtimet minimale invazive të mishrave të dhëmbëve. Është një procedurë dentare kozmetike që quhet edhe riformim i mishit të dhëmbëve ose skalitje e indeve.

Korrigjimi i mishrave të dhëmbëve në Shqipëri.

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Cilat janë shkaqet e problemeve me mishrat e dhëmbëve?

Është e vërtetë që larja dhe pastrimi i përditshëm me fill, së bashku me vizitat e rregullta te dentisti do t'ju ndihmojnë t'i mbani dhëmbët tuaj më të shëndetshëm dhe më të fortë. Mund të keni një higjienë orale shumë të mirë, por ndonjëherë kjo nuk mjafton. Nuk ka të bëjë vetëm me dhëmbët tuaj, por edhe për të pasur mishrat e dhëmbëve të shëndetshëm. Natyrisht, ju keni pyetur veten se çfarë i bën mishrat e dhëmbëve tuaj të jenë shumë të ulët ose shumë të lartë. Epo, ka disa arsye që konsistojnë në gjendjen e tyre. Ndonjëherë si rezultat i gjenetikës, ndoshta një problem i veçantë shëndetësor apo edhe marrja e ilaceve të caktuara me rec  

Për shembull, nëse mishrat e dhëmbëve tuaj janë shumë të lartë që i bën dhëmbët tuaj të duken të gjatë, mund të shkaktohet nga recesioni i mishrave të dhëmbëve. Por çfarë është recesioni i mishrave të dhëmbëve? Është një gjendje në të cilën indet e mishrave të dhëmbëve tërhiqen nga dhëmbi dhe në këtë mënyrë ekspozojnë rrënjën e dhëmbit. Ky fenomen mund të çojë edhe në probleme serioze dentare si prishja dhe humbja e dhëmbëve, si dhe të jetë shenjë e sëmundjeve periodontale.

Korrigjimi i mishrave të dhëmbëve në pacientin shqiptar para dhe pas.

Si mund të identifikohet nëse një trajtim korrigjues është i duhuri për ju?

Së pari, ju i nënshtroheni një ekzaminimi të plotë dhe të fortë të mishrave të dhëmbëve. Më pas pacientët ndjekin një diagnozë të problemit të mundshëm dhe bëjnë një konsultë fillestare për të kryer ekzaminimin dhe për të njohur më shumë rreth problemit të tyre. Gjithashtu është shumë e rëndësishme të dini për disa shkaqe të mundshme dhe alternativa trajtimi që i përshtaten rrethanave të tyre.

Cilat janë opsionet e trajtimit për korrigjimin e mishrave të dhëmbëve?

Korrigjimi i mishrave të dhëmbëve ose trajtimet e riformësimit zakonisht konsistojnë në performanca mikrokirurgjikale. Ato mund të trajtohen duke përdorur sisteme optike zmadhuese dhe nën anestezi lokale. Është e kuptueshme nga ju të pyesni veten dhe të mendoni se procedura mund të jetë e dhimbshme. Për shembull, fjala "kirurgji" duket kaq e vështirë. Por përgjigja është JO. Zakonisht janë pa dhimbje. Në varësi të kërkesave tuaja, këtu janë disa nga opsionet e trajtimit që mund të ofrohen për të zgjidhur problemin tuaj:

Riformësimi i mishrave të dhëmbëve në Shqipëri.

Transplanti i mishrave të dhëmbëve 

është një procedurë dentare që konsiston në trajtimin e hollimit ose recesionit të mishrave të dhëmbëve. Rimëkëmbja zgjat nga një javë deri në dy. Ndonjëherë mund të zgjasë pak më shumë.

Trajtimi i buzëqeshjes Gummy 

është një procedurë që merret me korrigjimin e pamjes kur ka më shumë sasi mishi sesa është e nevojshme.

Trajtimi Stillman's Cleft 

është një trajtim që ka të bëjë me korrigjimin e dëmtimit të dukshëm ose traumës së mishit të dhëmbëve.

Konturimi i mishit me lazer

është një metodë që përbëhet nga lazer që përdoren për të bërë prerje të sakta të vijës së mishit të dhëmbëve për t'ju dhënë korrigjimin e përsosur të vijës së tyre. Nuk keni më të bëni me bisturi dhe instrumente të tjera kirurgjikale të së shkuarës.

Trajtimi i mishit të zbardhur 

është një procedurë që mundëson korrigjimin e çngjyrosjes së padëshiruar të mishrave të dhëmbëve. Ndihmon për të rikthyer mishrat e dhëmbëve në hijen e tyre natyrale. Ky trajtim mund të bëhet në dy mënyra që duhet të vendosen pas konsultimit me një ekspert të kujdesit dentar. Ata do të vendosin nëse një teknikë lazer është më e mirë për ju apo ndoshta një proces mikrodermabrazioni.

Rritja e tepërt e mishit
është një metodë që konsiston në korrigjimin e ngritjes së padëshiruar të mishit. Zakonisht shkaktohet nga mjekimi.

Rezultatet pas rikonturimit të mishrave të dhëmbëve.

Kush ka nevojë për operacionin e mishrave të dhëmbëve?

Kirurgjia periodontale është një procedurë që mund të bëhet nga njerëzit që kanë sëmundje të rëndë ose të avancuar rreth mishrave të dhëmbëve. Është e njëjta gjë kur këto sëmundje kanë të bëjnë me ceshtjet që mbështesin dhëmbët e tyre.

Cilat janë përfitimet e operacionit të korrigjimit të mishrave të dhëmbëve në Shqipëri?

Rezultate të përhershme.

Është e nevojshme të hiqni problemet e mishrave të dhëmbëve sepse ato mund të bllokojnë grimcat e ushqimit. Korrigjimi i mishrave të dhëmbëve i bën ata të humbasin këtë aftësi duke i hequr ato. Por kjo nuk do të thotë që nuk duhet të kujdeseni për to pas përfundimit të procedurës. Ju duhet t'i mbani ato të pastra dhe të shëndetshme.

Heqja e sasisë së tepërt të mishit të dhëmbëve

Mishi i tepërt i dhëmbëve është një fenomen që mund të trajtohet me konturimin e mishrave të dhëmbëve që duket të jetë një opsion shumë i mirë për njerëzit që duan ta trajtojnë atë. Nuk është aq e komplikuar. Ajo ka nevojë vetëm për të hequr sasinë e mishit të dhëmbëve në mënyrë që të ekspozojë më shumë sipërfaqen e dhëmbëve dhe t'i bëjë ata të duken më të gjatë. Dentisti do të kujdeset për ta hequr atë në raport me buzëqeshjen tuaj të kombinuar me tipare të tjera të fytyrës. Në këtë mënyrë dhëmbët tuaj do të duken më të gjatë dhe do të keni buzëqeshjen e dëshiruar.

Procedura e konturimit të çamçakëzit me laser.

Procedurë e sigurt

Normalisht, çdo operacion përballet me rreziqet e veta, por mund të pranojmë lehtësisht se procedura e konturimit të mishrave të dhëmbëve ka efektet më të vogla. Ajo që duhet përmendur është se rikuperimi mund të jetë shumë i shpejtë dhe i lehtë.

Stomatologë të trajnuar mirë

Sigurisht, kur bëhet fjalë për shëndetin tuaj, dëshironi të zgjidhni duart më të sigurta. Klinikat shqiptare ju ofrojnë një ekip stomatologësh të trajnuar mirë. Ata përdorin teknologjitë më të fundit për t'ju premtuar performancën më të mirë. Të gjitha klinikat dentare në Shqipëri janë ndërtuar sipas standarteve profesionale dhe mjekësore të kërkuara.

Çmime të përballueshme

Çmimet ekonomike mund të jenë një nga arsyet më të rëndësishme pse pacientët ndërkombëtarë kanë zgjedhur dhe vazhdojnë të zgjedhin klinikat shqiptare. Nuk keni nevojë të bëni pagesa shtesë. Zakonisht, çmimet në klinikat shqiptare janë të paktën sa gjysma e atyre të vendeve të tjera si SHBA, etj. Ajo që vlen të përmendet është se pacientët kanë lehtësira të tjera si hotele të lira, cmime të ulëta të ushqimeve, të transportit etj. Ju mund të rezervoni një hotel në kryeqytet duke filluar nga më pak se 9 €.€. 

Para trajtimit pas riformimit të mishrave të dhëmbëve në Tiranë, Shqipëri.

Stomatologët shqiptarë mund të komunikojnë në gjuhë të ndryshme

Ata janë në gjendje të krijojnë një komunikim të ngrohtë me pacientët bazuar në aftësinë e tyre për të folur gjuhë të ndryshme. Shumica e tyre mund të flasin më shumë se një gjuhë. Ju nuk keni pse të shqetësoheni nëse jeni italian, grek, gjerman etj. Ndoshta dentisti juaj mund të flasë të paktën një prej tyre. Gjithsesi, edhe nëse ai nuk di të komunikojë me pacientin, klinikat dentare ofrojnë përkthyes përafërsisht për 8 ose më shumë gjuhë.

Një destinacion pushimi

Në të vërtetë, Shqipëria mund të jetë një vend i vogël, por shquhet për natyrën e saj të pastër. Ju mund ta merrni atë në avantazhin tuaj. Rezervoni një takim dhe ndiqni trajtimin tuaj në një vend shumë të kënaqshëm. Shqipëria çdo vit tërheq shumë turistë nga e gjithë bota. Ata thonë se janë të mahnitur nga ajo që ka krijuar natyra. Duke filluar nga plazhet tërheqëse dhe duke vazhduar ngjitjen në malet më përrallore, ju mund të jeni pjesë e eksperiencës më unike në jetën tuaj. Mos e lejoni veten të jeni thjesht një pacient ndërkombëtar, por bëhuni një eksplorues. Keni shumë aktivitete që mund të bëni. Vizitoni rrugët e bukura të Tiranës, të bëni një shëtitje për t'u çlodhur në liqenin artificial ose të argëtoheni në lokalet unike që fsheh kryeqyteti. 

Vizatimi i vijës për procedurën e riformësimit të çamçakëzit me lazer.

A janë të mirë dentistët shqiptarë në kryerjen e korrigjimit të mishrave të dhëmbëve?

Për shumë vite, stomatologët në Shqipëri kanë dëshmuar profesionalizëm të lartë të lidhur me shërbimet më të mira dentare që ofrohen kudo në botë. Ato janë pjesë e një industrie dentare të modernizuar që punojnë me teknologjitë më të fundit, në mënyrë që të kenë një performancë të lartë dhe t'i japin pacientit rezultatet më të mira. Gjithashtu ata punojnë me sisteme të njohura globale të korrigjimit të mishrave të dhëmbëve pasi shumica e tyre kanë studiuar dhe specializuar jashtë vendit.

“Produkt i lirë, cilësi e ulët”- Shqipëria e hedh poshtë këtë teori!

Ju mund të pyesni veten se si dikush mund të ofrojë një shërbim me cilësi të lartë me një çmim të ulët. Epo, ju keni të gjithë të drejtën ta mendoni këtë, por ne jemi këtu për t'ju vërtetuar të kundërtën. Kostot dhe lehtësitë e jetesës janë një faktor i rëndësishëm që i ndihmon pacientët ndërkombëtarë të kursejnë para. Mund të qëndroni, të hani dhe të argëtoheni me çmim të ulët. Në Shqipëri keni mundësinë të shmangni tarifat shtesë. Në shumicën e vendeve fenomeni i kërkimit të tarifave të tjera nga pacienti është kaq i zakonshëm. 

Rikuperimi i konturimit të mishit të dhëmbëve

  • Gjithmonë ndiqni udhëzimet e dentistit gjatë procesit të shërimit se kur dhe si t’i lani dhëmbët.
  • Gjatë ditëve të para pas operacionit këshillohet të hani ushqime të buta dhe të freskëta, si gjizë, kos, makarona, perime të buta dhe akullore. 
  • Mundohuni të shmangni ushqimet pikante.
Keni nevojë për diçka tjetër?

Nëse po kërkoni për trajtime të tjera dentare, ne kemi gjithçka ju nevojitet!

Meqenëse kirurgjia për korrigjimin e mishrave të dhëmbëve konsiderohet si një procedurë kozmetike, nuk është gjithmonë e nevojshme. Kryesisht, njerëzit i nënshtrohen konturimit të mishrave të dhëmbëve për të përmirësuar pamjen e buzëqeshjes së tyre. Por ka disa prej tyre që duhet ta bëjnë këtë si pjesë e procedurave të tjera të nevojshme periodontale si zgjatja e kurorës, procedurat rigjeneruese, reduktimi i xhepit etj.

Për shumicën e pacientëve, të kesh një buzëqeshje Gummy nuk është shqetësim. Është një fenomen që ndonjëherë mund të shkaktojë pasiguri te disa persona lidhur me pamjen e tyre, por zakonisht nuk sjell komplikime. Gjithsesi, për personat që kanë një buzëqeshje me sasi të madhe mishi të dhëmbëve do të ishte më mirë të bënin një konsultë me dentistin vetëm për t'u siguruar që kjo të mos cenojë shëndetin e tyre.

Mund të përmendim rastin e botoksit të buzëqeshjes gummy. Zakonisht zgjat rreth tre deri në pesë muaj.

Ka disa mënyra se si mund të korrigjoni buzëqeshjen tuaj gummy, të tilla si gingivektomia, zgjatja e kurorës, operacioni ortognatik, ripozicionimi i buzëve dhe i fundit, por jo më pak i rëndësishëm, botox-i.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook