Labiaplastia ne Shqiperi | Me Bukur, me te Sigurta!

Labiaplastika në Shqipëri është zgjidhja më e mirë për gratë që ndjejnë siklet me organet gjenitale vaginale dhe kanë probleme me vetëbesimin për shkak të kësaj. Ju keni mundësinë të jeni në duar të sigurta që do t'ju ofrojnë rezultatet më të mira me çmimet më konkurruese në treg. Kthejeni rehatinë tuaj me ne.

Labiaplastika në Shqipëri

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Çfarë është procedura e Labiaplastikës në Tiranë, Shqipëri?

Labiaplastika konsiderohet si një procedurë kirurgjike estetike e cila zvogëlon madhësinë e labia minora. Është një proces që mund të bëhet nga një mjek, infermier ose teknik anestezist nën mbikëqyrjen e një mjeku. 

Labiaplasty in Albania is a procedure that is more common for women whose age is about twenty, thirty and forty, when they start feeling their labia is too long or loose. Sometimes women worry about having an uneven appearance below their belt, that may affect negatively their confidence by making them feel less attractive during sexual intercourse. Labiaplasty is a very good choice for women that want to reduce urinary incontinence problems.  

Çfarë ndodh gjatë operacionit të labiaplastikës? 

Kjo procedurë është një operacion estetik që konsiston në zvogëlimin e gjatësisë së labia minora. Procesi kryhet nga kirurgë plastikë dhe mund të kryhet nën anestezi lokale ose të përgjithshme. Pacienti do të marrë një injeksion lokal i cili do të mpijë zonën për rreth një orë para fillimit të operacionit.

Procesi zakonisht zgjat një deri në dy orë, por varet nga pacienti nëse ai ka një reduktim të plotë ose të pjesshëm të gjatësisë së labive të tyre. 

Së pari, do të merrni një prerje në vaginë nga mjeku dhe do ta qepin atë në të dy skajet për të parandaluar rrjedhjen e gjakut. Pas prerjes, indi i tepërt hiqet nga labia minora. 

Labiat ekzistuese mund të qepen përsëri së bashku, në rast se pacienti ka një reduktim të pjesshëm.

Për të bërë të mundur kryerjen e kësaj procedure, fillimisht duhet të konsultoheni me një kirurg plastik që kryen këto lloj operacionesh. Në konsultë duhet t'i tregoni kirurgut plastik për historinë tuaj mjekësore, dëshirat tuaja, rezultatet që prisni e kështu me radhë, në mënyrë që të bëni më të qartë atë që dëshironi që kirurgu t'ju japë rezultatet më të mira.

Për të bërë të mundur kryerjen e kësaj procedure, fillimisht duhet të konsultoheni me një kirurg plastik që kryen këto lloj operacionesh. Në konsultë duhet t'i tregoni kirurgut plastik për historinë tuaj mjekësore, dëshirat tuaja, rezultatet që prisni e kështu me radhë, në mënyrë që të bëni më të qartë atë që dëshironi që kirurgu t'ju japë rezultatet më të mira.  

Grua e lumtur pas procedurës së labiaplastikës vaginale në Tiranë.

Kostoja e Labiaplastikës në Shqipëri

Labiaplastika është një proces kirurgjik estetik i zakonshëm për gratë shqiptare dhe gratë e vendeve të tjera. Gratë që vijnë në Shqipëri për procedurën e Labiaplastikës kanë disa arsye, por më e zakonshme është zvogëlimi i madhësisë së labia minora. Nëse krahasojmë çmimet në Shqipëri me çmimet e vendeve të tjera si SHBA, Britania e Madhe e kështu me radhë, vërehet se ne i ofrojmë me gjysmën e çmimeve të tyre. Procedura e labiaplastikës në Shqipëri është mjaft ekonomike.

Pse të zgjidhni Labiaplastikën?

 Rehati në veshje

Shumë gra ndihen të parehatshme kur ushtrohen dhe kur bëjnë aktivitete të tjera fizike, nëse labia e tyre është e madhe. Ata mund të kenë vështirësi në futjen e tamponëve brenda vaginës së tyre, sepse nuk mund t'i ndajnë buzët e brendshme aq sa duhet, për t'i futur siç duhet. Kjo situatë mund të jetë shkak për infeksione nëse nuk trajtohet.

Ktheni besimin tuaj

Në disa raste, gratë zgjedhin t'i nënshtrohen Labiaplastikës sepse nuk ndihen rehat me pamjen e labia minora. Gjithashtu, gratë, buzët e të cilave janë të mëdha zakonisht ndjehen të bezdisura kur veshin rroba të ngushta ose shkojnë në plazh, sepse kanë frikë se të tjerët do ta vënë re anatominë e tyre. 

Zvogëloni dhimbjen dhe shqetësimin

Gratë, labia e të cilave është e madhe, mund të ndiejnë siklet kur ushtrojnë ose veshin rroba të ngushta. Ato gjithashtu mund të përjetojnë acarim nga gërvishtjet ose skuqjet për shkak të fërkimit nga të brendshmet e ngushta ose kostumet e banjës. Gratë që kanë përjetuar labiaplastikën thanë se ndjejnë më pak dhimbje dhe parehati pas operacionit sesa para tij.

Rrit kënaqësinë seksuale

Gratë më të reja kanë tendencë të kenë labia më të mëdha që mund të shkaktojnë siklet gjatë marrëdhënieve seksuale ose kur veshin rroba të ngushta. Gratë që kishin një operacion labiaplastik thanë se ishin të kënaqura me rezultatet. Kirurgjia përmirësoi kënaqësinë seksuale duke rritur besimin tek ato me trupin e tyre.

Higjiena dhe përmirësimi i shëndetit

Shumica e grave që i janë nënshtruar labiaplastikës raportojnë se procedura përmirësoi higjienën për shkak të heqjes së indit të tepërt.

Ju mund të jeni pjesë e një Mommy Makeover

Procedura e labiaplastikës mund të jetë pjesë e Mommy Makeover, që përfshin rimodelim barku, liposuksion dhe shtim të gjirit.

Përfitimet e trajtimit mjekësor të Labiaplastikës në Shqipëri.

Cilat janë përfitimet e trajtimit me Labiaplastikë?

Ka disa avantazhe të procedurës së labiaplastikës që i shtyjnë gratë të dëshirojnë të mësojnë më shumë rreth saj. Këtu janë disa arsye pse një grua duhet të marrë parasysh këtë trajtim. 

Procedura e Labiaplastikës:

  • Redukton irritimin që mund të shkaktohet nga labia e parregullt
  • Redukton shqetësimin që shkaktohet nga të paturit një labia të madhe
  • Përmirëson pamjen e zonës vaginale
  • Redukton pasiguritë në një situatë intime
  • Rrit besimin e femrave në pamjen e saj vaginale

Pse të zgjidhni Shqipërinë për trajtimin e Labiaplastikës?

Zgjedhje ekonomike

Nëse e konsideroni Labiaplastikën në Shqipëri, duhet të dini për avantazhet e shumta të kryerjes së saj këtu. Shqipëria është shumë e përballueshme për turizmin mjekësor. Kirurgët ofrojnë cmime të shkëlqyera nëse krahasohen me vende të tjera si SHBA, Britania e Madhe etj. Kostoja e procedurave mjekësore është më e ulët dhe ajo që është gjithashtu shumë e rëndësishme është kostoja e ulët e jetesës. Ju nuk duhet të paguani shumë për akomodimin, ushqimin dhe transportin tuaj. Do të kurseni më shumë para sesa t'i nënshtroheni të njëjtës procedurë në shtetin tuaj.

Mjekë me kualifikim të lartë

Shqipëria shquhet për mjekët e saj të talentuar. Disa prej tyre janë trajnuar në universitetet më të mira të Shqipërisë dhe të tjerë kanë studiuar dhe specializuar jashtë vendit. Mjekët shqiptarë operojnë me sistemet më inovative duke përdorur pajisje dhe teknologji të nivelit të lartë, për t'ju dhënë rezultate të shkëlqyera.

Një vend i bukur për t'u vizituar

Shqipëria mund të jetë një vend i vogël, por është një nga më të veçantët në botë. Këtu janë arsyet pse. Relievi shqiptar është i përshtatshëm për çdo lloj njeriu. Është i përshtatshëm për ata që duan të ngjiten në male, për ata që preferojnë të kalojnë kohën e tyre në plazhe etj. Është e hapur për ata që duan të eksplorojnë qytete moderne apo të vjetra etj. Ka shumë mundësi për të kaluar kohën tuaj në Shqipëri.

Nuk ka të bëjë vetëm me natyrën. Mund të mësoni për një kulturë të jashtëzakonshme dhe të jeni në kontakt me tradita të ndryshme të veçanta. Shqiptarët shquhen për bujarinë dhe mikpritjen e tyre. Ata do t'ju bëjnë të ndiheni si në shtëpinë tuaj.

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ketu mund te gjeni disa trajtime te tjera qe mund t'ju interesojne:

Ju duhet të shmangni medikamente të tilla si ato që përmbajnë ibuprofen dhe aspirinë për një periudhë dy javore para dhe pas operacionit. Përdorimi i këtyre barnave mund të rrisë mundësinë e gjakderdhjes. Ka edhe substanca që duhen shmangur si alkooli, kafeina, nikotina sepse ato e bëjnë procesin tuaj të shërimit të ngadaltë në mënyrë dramatike.

Nuk mund të bëni dush menjëherë pas labiaplastikës. Duhet të prisni të paktën 48 orë dhe më pas do të mund të bëni dush dhe të pastroni zonat e prekura.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook