Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Implantet Dentare All On 6 në Shqipëri

A jeni kandidat për të gjithë implantet All On 6 dentare? Dëshironi të gjeni opsionin më të mirë për ju, por nuk e keni gjetur ende vendin më të mirë për trajtimin tuaj? Epo, implantet dentare All On 6 në Shqipëri është zgjedhja e duhur për ju dhe ne kemi edhe arsyet pse. Hidhini një sy dhe zbuloni një mundësi të shkëlqyer për të pasur buzëqeshjen perfekte, për të eksploruar një vend të mahnitshëm dhe për të kursyer para.

Foto Lower All on 6 implante dentare in Albania.

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Çfarë është një implant All-on-6?

Kirurgjia e implanteve dentare All on 6 është një proces dentar që ndihmon në rivendosjen e dhëmbëve të pacientit kur ai ka një numër të konsiderueshëm dhëmbësh që mungojnë në njërën nofull, atë të sipërme ose të poshtme, ose në të dy në të njëjtën kohë. koha. Kjo është një procedurë dentare që zakonisht nuk kërkon shartimin e kockave. Pra, nëse keni një densitet të ulët kockor ose vëllim të ulët kockor në nofull, ky është opsioni i duhur për ju. Implanti ndihmon në sigurimin e mbështetjes për dhëmbët e rremë. Oseointegrimi është një procedurë ku këto implante dentare vendosen në kockën e nofullës të cilat përfundimisht integrohen me kockën.

Cilat janë përfitimet e të gjitha implanteve dentare në 6?

 • Procedura e implanteve all on 6 është një procedurë që nuk kërkon shumë kohë për t'u rikuperuar. 
 • Kjo procedurë ju ofron mundësinë për të përmirësuar të ushqyerit dhe të folurit tuaj. Mund të hani dhe të flisni përsëri siç duhet.
 • Do të keni një buzëqeshje të bardhë tërheqëse e cila do t'ju largojë të gjitha pasiguritë me pamjen tuaj të buzëqeshur.
 • Nuk kërkon proteza të lëvizshme.
 • të gjitha në 6 implante dentare ju bëjnë të dukeni më të rinj për shkak të buzëqeshjes suaj mahnitëse.
 • Është një procedurë që përmirëson shëndetin tuaj oral.
 • Goja juaj do të restaurohet plotësisht.
 • Ju mund t'i mirëmbani dhe pastroni lehtësisht.
 • Në përgjithësi nuk keni të bëni me shartimin e kockave. Është shumë e rrallë të kërkohet.
 • Është një zgjidhje për gjithë jetën. Zakonisht implantet dentare janë opsione të përhershme për dhëmbët që mungojnë.
 • Mund të hani normalisht, pasi ju bëjnë të ndiheni si dhëmbët tuaj natyralë, jo ata të rremë.

Gruaja pasi i bëri të gjitha në 6 në Shqipëri.

Kush është një kandidat i mirë për të gjithë në 6 implante dentare?

all on 6 procedura e implantit dentar sugjerohet për ata pacientë që u mungojnë dhëmbët në të gjithë harkun. Procedura rekomandohet edhe për pacientët që kanë dhëmbë të munguar pjesërisht dhe duan të rivendosin një implant dentar total të harkut duke zëvendësuar dhëmbët ekzistues. 

Ky proces i implantit dentar është një zgjidhje e qëndrueshme dhe alternativë ndaj protezave tradicionale. Së pari, dentisti duhet të ekzaminojë gojën e pacientit dhe të ketë një konsultë për historinë tuaj mjekësore, në mënyrë që të parandalojë lloje të ndryshme sëmundjesh që mund të ndikojnë në shërimin. Gjithashtu, mund të përdoren disa medikamente që mund të ndikojnë në procedurën e të gjithëve në 6 implante.

Procesi i zëvendësimit të dhëmbëve me gojë të plotë konsiston në përdorimin e 6 implanteve të cilat vendosen në pozicione të caktuara në harkun tuaj të sipërm ose të poshtëm. Është shumë e rëndësishme që ata të mbështeten nga kocka që i rrethon. Në rast se disa vite më parë keni pasur probleme me humbjen e disa prej tyre të dhëmbëve, me siguri mund të keni vuajtur nga humbja e kockave të dhëmbëve. Ekziston edhe rasti që konsiston në të paturit e një sëmundje të avancuar periodontale e cila çoi në shkatërrimin e kockës që përdoret rreth dhëmbëve tuaj natyralë. 

Dentistët janë në gjendje të bëjnë një seri të plotë të trajtimit të implanteve dentare, ku mund të ndërtojnë kockën për nivelet e implantit me teknika speciale të shartimit të kockave, në rast se ju keni humbur kockën. Më poshtë shpjegohen disa faktorë që mund ta bëjnë një pacient të jetë një kandidat i mirë për të gjitha procedurat e 6 implanteve dentare.

Mjeku që shpjegon implantet dentare në Shqipëri.

Të folurit

Nëse keni probleme serioze në të folur, ekziston mundësia e një lloj trajtimi të ofruar për ju si zëvendësimi i dhëmbëve që mungojnë me ura me hapje të shkurtër ose implante të vetme dentare. Zakonisht kjo kërkon më shumë implante, shartimi i kockave dhe protezat mund të jenë më të shtrenjta. Kjo kërkon ndoshta më shumë kohë trajtimi dhe mund të jetë më e shtrenjtë.

Ura e trashë

Ky rast mund të jetë një problem serioz për pacientin. Mund të jetë një problem pas operacionit ku ura mund të zvogëlohet. Nëse kjo ndodh, nuk ka asgjë tjetër për të bërë për t'u sjellë atyre ndjenjën e natyrshme.

Parafunksioni

Përtypja e parregullt, shtrëngimi dhe bruksizmi. 

Forca shumë e lartë e kafshimit

Disa pacientë nuk mund ta kontrollojnë forcën e kafshimit gjatë ngrënies.

Të gjitha në 6 Implante Dentare kushtojnë në Shqipëri

Falë disa lehtësive që ofrojnë klinikat shqiptare, si shmangia e pagesave shtesë etj., ju mund të keni të njëjtin trajtim që ofrohet kudo në botë, por duke paguar më pak para. Për shembull, nëse krahasojmë të njëjtin trajtim në Shqipëri me atë në SHBA, vërehet se diferenca midis çmimeve është shumë e konsiderueshme.

Rezultatet e të gjithave në 4 implante.

Pse zgjodhëm Shqipërinë për të gjithë në 6 implante dentare?

Çmime të ulëta

Çfarë të veçantë kanë klinikat dentare shqiptare? Epo, para së gjithash duhet përmendur se ato ofrojnë një shërbim me cilësi të lartë. Për më tepër, ajo që e dallon atë nga vendet e tjera është fakti se ato ofrojnë këtë shërbim me çmimet më konkurruese. Në Shqipëri mund të keni të njëjtin trajtim si në vendet e tjera, por çmimi bën një ndryshim të madh. 

Në përgjithësi, klinikat dentare shqiptare ofrojnë të paktën gjysmën e çmimit që gjendet në vende të tjera si SHBA apo Britania e Madhe etj. Një tjetër faktor thelbësor që e bën Shqipërinë një destinacion të preferuar për shërbimet dentare nga shumë pacientë ndërkombëtarë është se nuk keni nevojë të paguani tarifa shtesë. Klinikat dentare në Tiranë, Shqipëri për shembull ju ofrojnë lehtësinë për të paguar vetëm për trajtimin tuaj dhe vetëm për atë që lidhet drejtpërdrejt me të. 

Është gjithashtu e rëndësishme që Shqipëria të sigurojë një mënyrë jetese të lirë. Mund të gjeni akomodime shumë të lira, edhe në qendër të kryeqytetit, Tiranë. Keni vende shumë të mira dhe të lira për të ngrënë. Kostoja e transportit ndërmjet qyteteve në rast se vendosni të eksploroni qytetin është mjaft e ulët. Ajo që është shumë interesante është fakti se klinikat dentare ju ofrojnë transport falas me vetura private dhe shoferë, kur trajtimi juaj zgjat shumë. 

Para së gjithash në 6 implante në Shqipëri.

Siç e shihni, nuk është e vështirë të kesh trajtime në vende të tjera. Mund të duket vërtet e shtrenjtë kur flitet për të shkuar në një vend tjetër. Biletat, akomodimi, ushqimi e kështu me radhë, shumë gjëra, por kur janë të gjitha me një çmim të ulët, nuk ka asgjë për t'u shqetësuar. Ndoshta, në Shqipëri do të kurseni disa para shtesë dhe do të keni mundësinë të eksploroni një vend të ri shumë interesant.

Dentistë vërtet të shkëlqyer

Stomatologë të mrekullueshëm? Çfarë është kjo e veçantë me dentistët shqiptarë? Epo, mund të themi se kemi dentistët më të talentuar. Pavarësisht se janë shumë të aftë në punën e tyre, aq familjarë dhe të sjellshëm, kanë diçka tjetër që i bën kaq të veçantë. Stomatologët shqiptarë janë dygjuhësh. Mund të jesh pacient gjerman, italian, francez, grek, spanjoll e kështu me radhë, nuk ka rëndësi. 

Ekziston një shans i madh që dentisti juaj të flasë gjuhën tuaj. Duket e rrallë, apo jo? Për stomatologët shqiptarë që kanë studiuar dhe specializuar jashtë nuk është. Siç mund ta shihni, ata mund të flasin shumë gjuhë, ndoshta ata mund të flasin edhe gjuhën tuaj. Është e habitshme! Ata përdorin aftësitë e tyre personale që nuk lidhen drejtpërdrejt me fushën e tyre për të krijuar besim dhe besim midis tyre dhe pacientëve të tyre. 

Gruaja duke buzëqeshur me implantet e saj dentare.

Ata krijojnë një komunikim të shkëlqyer, duke u përpjekur të jenë sa më pranë pacientëve. Ju mund të pyesni veten, po sikur të mos gjejmë një gjuhë të përbashkët që flitet nga të dyja palët? Nuk ka asgjë për t'u shqetësuar. Klinikat Dentare në Shqipëri ofrojnë përkthyes që mund të komunikojnë të paktën në 8 gjuhë. Stomatologët shqiptarë janë kaq të fokusuar që të kenë një komunikim të qartë, në mënyrë që të zbulojnë saktë problemet tuaja dhe t'ju ndihmojnë me zgjidhjet më të mira.

Sisteme inovative

Stomatologët shqiptarë kanë studiuar dhe specializuar kryesisht jashtë vendit. Kjo do të thotë se ata kanë qenë në kontakt me sistemet arsimore ndërkombëtare. Ata mësuan për teknologjitë më të fundit dhe ndërtuan klinikat e tyre dentare me to. Kjo dëshmon se cilësia e shërbimeve është e njëjtë, pavarësisht se çmimet janë të ulëta për shkak të disa faktorëve si shmangia e tarifave shtesë etj. Ato funksionojnë me sisteme inovative të ndërtuara sipas standardeve mjekësore.

Vend i pabesueshëm për t'u vizituar

Vërtet Shqipëria është një vend i vogël, por ju garantojmë që nëse e vizitoni një herë do të jeni një turist i rregullt. Këtë e kanë dëshmuar turistët që vizitojnë Shqipërinë çdo vit. Themi se është e zakonshme të jesh i fiksuar pas Shqipërisë. Nëse vendosni ta eksploroni, nuk keni nevojë për shumë para, por keni nevojë për shumë energji sepse keni shumë gjëra për të bërë në Shqipëri. Gjatë qëndrimit tuaj për trajtimet tuaja, përpiquni ta shihni kohën tuaj në një këndvështrim tjetër. 

Implante dentare për të moshuarit.

Shkoni dhe eksploroni natyrën. Ngjituni maleve të gjelbra dhe të bardha për të parë perëndimet e diellit më të bukur në jetën tuaj. Përjetoni pamjet më të pabesueshme. Notoni në detet blu transparente dhe relaksohuni në rërën e nxehtë të verës. Në ditët e sotme jeta po bëhet shumë e ngarkuar. 

Njerëzit nuk mund të gjejnë pak kohë për të shëruar veten, por ne të gjithë kemi nevojë për frena. Duhet t'i bëjmë disa gjëra ndryshe. Epo, Shqipëria është ndryshe. Nuk keni pse të shpenzoni shumë para, të cilat janë thelbësore për pushime pa stres. Mos e lejoni veten të jeni vetëm një pacient. Luaj zgjuar! 

 Stomatologë plotësisht të specializuar

Duke qenë se stomatologët shqiptarë kanë studiuar dhe specializuar jashtë vendit, do të thotë se ata kanë qenë pjesë e sistemit arsimor ndërkombëtar. Nuk është e lehtë të bëhesh dentist. Duhet të mësosh për shumë vite si student dhe më pas të praktikosh me stomatologë që kanë shumë eksperiencë në këtë fushë që të mund të kesh rastet dhe pacientët e tu. Ata do të vendosin kur jeni gati të hapni klinikën tuaj ose kur jeni të pavarur dhe punoni vetë.

Keni nevojë për diçka tjetër?

Nëse po kërkoni për trajtime të tjera dentare, ne kemi gjithçka ju nevojitet!

Sigurisht, është normale të mos ndiheni rehat pasi të keni kryer një procedurë të plotë të implantit dentar. Dentisti juaj mund t'ju sugjerojë të përdorni ilaçe kundër dhimbjeve pa recetë. Ndonjëherë mund të jetë e nevojshme që ju të merrni një recetë medikamentesh kundër dhimbjeve. Ju mund të keni nevojë të përdorni antibiotikë ose ndoshta një shpëlarje antimikrobike e gojës sugjerohet pas operacionit ose për javën e parë. Stomatologët janë pranë jush për t'ju dhënë informacionin dhe këshillat e duhura se si të kujdeseni për të gjitha në 6 implantet, si pastrimi, çfarë lloj ushqimi të hani etj.

 • Ju duhet të lani dhëmbët të paktën dy herë në ditë
 • Përdorni një furçë dhëmbësh me qime të buta gjatë larjes
 • Ju duhet të përdorni një furçë të veshur me najlon, në mënyrë që të pastroni edhe vendet që janë shumë të vështira për t'u arritur
 • Pasta e dhëmbëve nuk duhet të jetë me gërvishtje të lartë.

Procedura e implantit dentar all on 6 mund të kryhet brenda një dite. Varet nga rasti i pacientit, por në përgjithësi mund të zgjasë nga 2 deri në 4 orë. Koha e shkurtër e procedurës është një avantazh i madh që pacientët që i nënshtrohen, të kthehen në punën e tyre të nesërmen. Për më tepër, ata kanë një buzëqeshje të mrekullueshme tani.

Meqenëse procedura e implanteve dentare all on 6 konsiston në përdorimin e 6 implanteve, ajo siguron më shumë forcë dhe stabilitet për kockën e nofullës në krahasim me implantet dentare all-on-4 që përfshin vetëm 4 implante. Në përgjithësi, të gjitha në 6 implantet mund të zgjasin më shumë se 20 vjet. 

Menjëherë pas përfundimit të procesit (pas operacionit), sugjerohet të hani ushqime si kos, akullore, puding, supa kremoze dhe ushqime të tjera të buta ose të lëngshme. Pas afërsisht një jave do të jeni në gjendje të hani normalisht dhe t'i ktheheni zakoneve tuaja të zakonshme të të ngrënit.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook