Ngritja e të pasmeve në Shqipëri – Brazilian Butt Lift (BBL)

Ngritja e të pasmeve në Shqipëri është zgjedhja e duhur për ju. Nëse nuk ndiheni rehat me formën e të pasmeve tuaja, vizitoni klinikat shqiptare dhe ato ju premtojnë performancën më të mirë me çmimet më konkurruese në treg. Na zgjidhni ne dhe ne do të zgjedhim të realizojmë ëndrrat tuaja.

Buttock Lift in Albania, patient showing a firmer and rounder butt after the lifting procedure.

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Çfarë është rimodelimi i të pasmeve dhe pse të zgjidhni Shqipërinë?

A buttock lift in Albania, also known ass “butt lift” is considered as a surgical procedure which consists in lifting and reshaping the buttocks. It reduces volume, improves contours and gives buttocks a better appearance.  During the procedure the surgeon removes excess skin and fat from that area and uses it again in certain positions, in order to make a more contoured look in the buttocks area of the patient. 

Procedura e ngritjes së të pasmeve në Shqipëri.

Me kalimin e viteve lëkura jonë bëhet më pak elastike, duke humbur rrumbullakësinë natyrale në të pasmet tona, sepse vëllimi i vitheve lëviz nga maja e tyre në fund. Për shkak të kësaj, vithet tona do të duken të varura. Është një fenomen që është më së shumti i mundshëm për shkak të efekteve të humbjes dramatike të peshës ose shtatzënisë. Është gjithashtu e rëndësishme të përmendet se dy faktorët mund të mos jenë gjithmonë arsyeja, ndonjëherë është edhe gjenetika ajo që luan një rol vendimtar në pamjen dhe strukturën e vitheve.

Para dhe Pas heqjes së vitheve në Shqipëri.

Procedura e ngritjes së vitheve ka rezultate më të mira nëse pacienti nuk është mbipeshë ose obez.

Procedura zakonisht shoqërohet me një shtrëngim barku dhe një ngritje të kofshëve. Kryerja e procedurës së ngritjes së vitheve me liposuksion është një alternativë shumë e zakonshme. Liposuksioni është një mënyrë për të reduktuar yndyrën dhe për të çliruar lëkurën që duhet të ngrihet në mënyrë që të kryhet një ngtitje e vitheve.

Kombinimi i këtyre procedurave çon në ofrimin e rezultateve më të mira pacientit, duke konturuar zonën e vitheve, kofshëve dhe barkut. Koha e nevojshme për operacionin varet nga sa procedura të ndryshme do të bëjë pacienti.

Kirurgjia perfekte e ngritjes së të pasmeve në Shqipëri.

Kush është një kandidat i mirë për procedurën e ngritjes së të pasmeve?

 Një kandidat për procedurën e ngritjes së vitheve duhet të ketë disa kritere .

 • Pacienti ka një shëndet të mirë psikologjik dhe fizik mjekësor
 • Pacienti dëshiron të heqë celulitin
 • Pacienti është në kërkim të rezultateve që zgjasin për një kohë të gjatë
 • Pacienti dëshiron të heqë lëkurën e tepërt në zonën e vitheve dhe kofshëve
 • Pacienti është në peshën ideale të trupit
 • Pacienti dëshiron të përmirësojë formën dhe konturin e vitheve
 • Pacienti dëshiron të heqë dhjamin e tepërt
 • Pacienti ka pritshmëri realiste se çfarë mund të arrihet pas operacionit.

Ngritja e të pasmeve në Shqipëri para dhe pas të pasmeve braziliane.

Si duhet të përgatitem për procedurën e rimodelimit të të pasmeve?

Para së gjithash do të keni një konsultë me një kirurg plastik për ngritjen e vitheve.

 • Ai do t'ju kërkojë një rishikim të historisë suaj mjekësore - Ai do t'ju bëjë pyetje në lidhje me kushtet tuaja mjekësore aktuale dhe të kaluara dhe ju duhet të përgjigjeni dhe të flisni për medikamentet që përdorni ose keni përdorur pothuajse. Gjithashtu duhet ta njoftoni atë në rast se keni kryer ndonjë operacion.
 •  Ju do t'i nënshtroheni një ekzaminimi fizik - Kirurgu do të ekzaminojë zonën e vitheve, gjithashtu lëkurën dhe pjesën e poshtme të trupit dhe mbase do të bëjë foto të këtyre pjesëve të nevojshme për kartelën tuaj mjekësore. Ndonjëherë mund të jetë gjithashtu e nevojshme të bëni një test gjaku.
 • Ju mund të shpjegoni se çfarë prisni nga procedura - Këtu mund t'i tregoni atij se pse e dëshironi këtë operacion dhe të flisni për rezultatet e pamjes që prisni pas përfundimit të procedurës. 

Para procedurës mund t'ju duhet gjithashtu:

 • Të ndaloni duhanin
 • Të mbani një peshë të qëndrueshme 
 • Të mos përdorni disa ilaçe të caktuara
 • Të gjeni ndihmë për kohën e rikuperimit

Kirurgjia e heqjes së të pasmeve në Shqipëri në Tiranë nga kirurgët më të mirë.

Rimodelimi i të pasmeve- Pse bëhet?

Lëkura fillon të ndryshojë me kalimin e viteve dhe bëhet më e lirshme. Dëmtimi nga dielli, faktorët gjenetikë dhe ndryshimet në peshë e bëjnë më të vështirë që lëkura të kthehet në vend pasi është shtrirë. Këta janë faktorët që bëjnë që zona e vitheve dhe pjesëve të tjera të trupit të kenë një pamje të ashpër.

Procedura e ngritjes së vitheve zakonisht kombinohet me procedura të tjera konturimi të disa zonave të tjera të trupit. 

Ju mund të bëni një procedurë të ngritjes së vitheve nëse keni:

 • Humbur një peshë të madhe dhe tani ajo ka qenë e qëndrueshme për minimumin 6 muaj deri në 12.
 • Një peshë e shëndetshme, por dëshironi të përmirësoni formën dhe konturin e pjesës së poshtme të trupit
 • Një peshë e shëndetshme, por ju jeni nënshtruar heqjes së dhjamit përmes liposuksionit dhe keni lëkurë të lirshme
 • Duke qenë mbipeshë dhe nuk mund të humbisni një peshë të madhe duke bërë aktivitet fizik ose gjatë eksperimenteve me dietën tuaj.

Është e rëndësishme të përmendet se procedura e rimodelitmit ë vitheve nuk ndryshon cilësinë e lëkurës suaj.

Kjo procedurë nuk është e këshillueshme për çdo pacient. Pacienti nuk duhet t'i nënshtrohet një procedure Lifting Bottock nëse:

 • Shëndeti i tij mendor është i paqëndrueshëm
 • Ai pi duhan
 • Ai po planifikon të humbasë një sasi të konsiderueshme të peshës së tij
 • Indeksi i masës trupore i tij është më i lartë se 32
 • Ka disa gjendje kronike, për shembull diabet ose sëmundje të zemrës

Rezultatet e procedurës Best But Lift në Shqipëri.

Pse të zgjidhni Shqipërinë për procedurën e rimodelimit të të pasmeve?

Çmime të përballueshme

Klinikat Bottock Lift në Shqipëri do t'ju kursejnë para. Nuk keni nevojë të paguani tarifa shtesë në Shqipëri. Në këto klinika ju duhet të paguani vetëm për shërbimet që lidhen me procedurën që ju nënshtroheni. Ajo që është gjithashtu e rëndësishme të përmendet janë lehtësirat e të jetuarit. Nëse jeni një pacient ndërkombëtar që dëshironi të kryeni një operacion për rimodelimin e vitheve në Shqipëri, nuk keni pse të shqetësoheni për koston e jetesës. Akomodimin me çmime jashtëzakonisht të ulëta mund ta gjeni lehtësisht edhe në kryeqytet që pritet të jetë më i lartë.

 Procedura në vetvete është me të vërtetë ekonomike. Nëse krahasojmë çmimet me vende të tjera si SHBA, Britania e Madhe e kështu me radhë, mund të vërehet se diferenca është mjaft e konsiderueshme. Klinikat shqiptare i kanë me gjysmën e çmimeve të tyre dhe në rast se procedura juaj zgjat për një kohe të konsiderueshme ju ofrojnë transport falas. Gjatë qëndrimit tuaj mund të hani ushqim vërtet të mirë dhe të lirë në të njëjtën kohë. 

Kirurgët mund të flasin shumë gjuhë

Ata nuk janë të talentuar vetëm në fushën e tyre, por kanë edhe aftësi të tjera vetjake si të folurit në gjuhë të ndryshme. Ata mund të flasin italisht, greqisht, gjermanisht, frëngjisht etj. Ndoshta kirurgu juaj mund të komunikojë në gjuhën tuaj amtare. Nëse jo, ata ofrojnë përkthyes për më shumë se 8 gjuhë.

Klinika inovative e kirurgjisë estetike.

Sisteme inovative

Shumica e kirurgëve plastikë kanë studiuar dhe specializuar jashtë vendit. Ata kanë qenë në kontakt me teknologjitë më të fundit. Klinikat e tyre janë ndërtuar sipas standardeve mjekësore. Ata operojnë me sistemet më inovative në mënyrë që të kenë performancën më të mirë dhe të garantojnë opsionet më të mira për pacientët.

Mjeku që përdor një sistem inovativ për të shpjeguar kirurgjinë estetike

Një vend i mrekullueshëm për t'u vizituar 

Shqipëria është një destinacion i jashtëzakonshëm për t'u vizituar. Është i njohur për natyrën e saj të pasur. Ka pamje të pabesueshme që mund të shihen nga malet e larta. Në plazhe mund të përjetoni perëndimet më të bukura të diellit. Mësoni për kulturën dhe traditat unike të ketij vendi. Shqipëria ju premton kujtimet më të bukura. 

Keni nevojë për diçka tjetër?

Ketu mund te gjeni disa trajtime te tjera qe mund t'ju interesojne:

Ai përfshin tre hapa bazë: Dhjami hiqet nga disa zona si kofshët, barku, pjesa e poshtme e shpinës ose zonat me liposuksion. Kjo sasi dhjami do të përgatitet për t'u transferuar. Kirurgu plastik e pozicionon sasinë në pika të ndryshme të vitheve për t'i dhënë volumin e nevojshëm dhe për të përmirësuar formën e tyre.

Jo, rezultatet e tij janë gjysmë të përhershme. Kjo ndodh sepse qelizat dhjamore të pacientit ndryshojnë me kalimin e kohës.

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook