Implantet Dentare All On 8 në Shqipëri

All on 8 është një procedurë implantologjike moderne që konsiston në zëvendësimin e një ose më shumë dhëmbëve që mungojnë duke vendosur implante dentare në nofullën e pacientit. Nga emri do të thotë një urë e plotë e cila lidhet me 8 implante. Tani procedura mund të shmangë vendosjen e implanteve për çdo dhëmb që mungon.

Të gjithë në 8 në Shqipëri implantet dentare

MOS PRISNI NË RRADHË!

Merrni një çmim dhe kuotim online, për vetëm 10 sekonda!

Mund të plotësoni formularin për të marrë një kuotim në vetëm 10 sekonda dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti! 

Kush është kandidat për implantet all-on-8 në Tiranë, Shqipëri?

Kandidatët për trajtime të të gjithëve në tetë mund të jenë pacientë që kanë shumë dhëmbë të munguar, të cilët kanë thyer ose madje kanë të bëjnë me sëmundje të ndryshme të mishrave të dhëmbëve. Gjithashtu ato përfshijnë pacientë të cilët kanë të drejtë të vendosin implante dentare sepse vuajnë nga diabeti, osteoporoza dhe probleme të tjera që kërcënojnë shëndetin e tyre. Një kategori tjetër pacientësh që kanë nevojë për all-on-8 është për ata që kanë densitet të ulët kockash dhe nuk mund të përballojnë një numër të madh të implanteve dentare.

Përfitimet e implanteve all-on-8

 • Ka 8-14 implante dentare në çdo rresht të dhëmbëve.
 • Instalimi i shpejtë i sistemit të protezave instalohet disa ditë pas vendosjes së rrënjëve.
 •  Ai përfshin modelimin 3D të një procedure trajtimi për rezultate të shkëlqyera
 • Procesi nuk ka shartim kockash.
 • Implantimi shoqërohet me nxjerrjen e dhëmbëve.
 • Protezat fiksohen me çimento ose me vidë në implante.
 • Implantet anësore vendosen të pjerrëta
 • Ata duken si dhëmbë natyralë
 • Pacienti mund të shërohet shpejt pas procedurës
 • Shmang humbjen e kockave të nofullave pa dhëmbë
 • Është një zgjidhje për gjithë jetën tuaj

Zgjidhje për zëvendësimin e dhëmbëve 8 implante

Procedura dentare All-on-8 – Si funksionon?

Sigurisht, pasi të keni konsultuar dentistët dhe të vendosni për alternativën më të mirë për ju, është normale të pyesni veten për mënyrën se si funksionon procedura. Ju mësoni më shumë rreth operacionit dhe merrni masat e duhura përpara se t'i nënshtroheni operacionit. Ekzistojnë tre hapa të procedurës së implanteve dentare:

 • Konsultimi me dentistin

Së pari është e domosdoshme që të keni një konsultë me dentistin përpara procedurës së implantit dentar all-on-8. Do t'i nënshtroheni diagnostikimit dhe skanimit me rreze X. Kjo çon në identifikimin nëse kocka juaj e nofullës është në situatën e duhur për të përballuar procedurën. Nëse nuk është, ndoshta duhet të merreni me një transplant kockor dentar.

 • Vendosja e implanteve

Së dyti, dentisti duhet të vendosë implantet në nofullën tuaj. Është një proces që zgjat 2 deri në 4 orë. Më pas stomatologët do t'ju japin prekjen e fundit duke ju bashkangjitur një proteze provizore.

 • Koha e rikuperimit

Pas operacionit, pacienti duhet të shërohet. Duhen afërsisht 3 muaj për një shërim total të shëndetit tuaj oral. Është e rëndësishme që ju të dini se gjatë kësaj periudhe kockat dhe mishrat tuaja do të përpiqen t'i përshtaten implantit. Kjo i bën ata të ndryshojnë formën e tyre. Hapi i fundit konsiston në marrjen e përshtypjeve dixhitale për fabrikimin e protezës nga dentisti juaj.

Kostoja e të gjitha në 8 në Shqipëri.

Sa kushton një implant all-on-8 në Shqipëri?

Në përgjithësi, implantet dentare duken të jenë mjaft të shtrenjta. Është thelbësore të dini se ku t'i kërkoni ato. Duke qenë se Shqipëria ka një mënyrë jetese të lirë, kjo do të thotë se çmimet mund të jenë më të lira se vendet e tjera. Dhe po, është e vërtetë! Falë kësaj Shqipëria ofron shërbime dentare me çmime të përballueshme. Ajo që është e rëndësishme të përmendet është fakti se kostoja e ulët nuk kufizon cilësinë e shërbimeve. Nuk keni nevojë të paguani për tarifa shtesë. Nëse trajtimet tuaja janë të gjata, klinikat dentare në Shqipëri ju ofrojnë transport me makina private dhe shoferë, duke ju pritur në aeroport, me makinë drejt klinikave dhe gjithashtu ju rikthejnë në aeroport me një buzëqeshje të re perfekte. Kostoja e implantit dentar varet nga kushtet në të cilat ndodheni dhe çfarë lloj trajtimesh duhet të bëni, por në përgjithësi ato fillojnë nga 300 euro.

Të gjitha në 8 implante rezulton Shqipëria para dhe pas.

Pse të zgjidhni implantet all-on-8 në Shqipëri?

Shqipëria ofron çmime të përballueshme

Nëse jeni duke luftuar për të gjetur klinikën e duhur për implantet tuaja të gjithanshme, ne do t'ju japim disa arsye pse klinikat dentare shqiptare janë ato të duhurat për ju. Ju mirëpresin me çmimet më të volitshme. Duke qenë se kostoja e jetesës në Shqipëri është e ulët, ju mund të rezervoni takimin tuaj, të bëni trajtimet tuaja dhe të qëndroni gjithashtu për profesionin tuaj me çmimin e një trajtimi në vende të tjera. Është koha për të luajtur zgjuar. Kërkoni rreth klinikave dentare gjithëpërfshirëse në Tiranë dhe hidhini një sy atyre çmimeve fantastike. Gjithashtu, nuk keni nevojë të paguani tarifa shtesë. Në rast se trajtimet tuaja zgjasin pak, klinikat dentare në Shqipëri mund t'ju ofrojnë transport me makinat e tyre private dhe shoferët. Shumica e tyre ofrojnë konsultime falas kur vendosni që trajtimet tuaja do të jenë në atë klinikë. Ajo që është më e mahnitshme për Shqipërinë janë çmimet e pabesueshme të hoteleve, ushqimit dhe transportit. Në Shqipëri mund të rezervoni, hotele me çmime shumë të ulëta, mund të hani lirë dhe gjithashtu të udhëtoni me çmimet më konkurruese në botë.

Teknologji inovative

Shumica e stomatologëve shqiptarë kanë studiuar dhe specializuar në lidhje me këtë, që do të thotë se ata kanë qenë në kontakt me teknologjitë më të fundit. Ata ndërtuan klinikat e tyre sigurisht sipas standardeve mjekësore me ekipe të mirëtrajnuara që janë të gatshme t'ju japin buzëqeshjen që keni dëshiruar gjithmonë. Çdo vit, një numër i madh pacientësh ndërkombëtarë kanë zgjedhur klinikat dentare shqiptare, pasi kanë kuptuar se mund të kenë të njëjtën cilësi trajtimesh si kudo në botë, por me çmime tepër të ulëta.

Pacienti duke buzëqeshur në fund të fundit në 8 në Shqipëri. .jpg

Dentistët mund të komunikojnë në gjuhë të ndryshme

Kjo mund të duket e pazakontë, por nuk është në Shqipëri. Stomatologët tanë nuk janë të talentuar vetëm në fushën e tyre, por ata kanë aftësi të tjera personale që i përdorin për të qenë sa më afër pacientëve të tyre ndërkombëtarë. Ata përpiqen të ndërtojnë marrëdhënie të mira me pacientët e tyre në çdo mënyrë që është e mundur. Ata mund të flasin anglisht, italisht, greqisht, gjermanisht, frëngjisht e kështu me radhë. Në këtë mënyrë mundësia për të gjetur një dentist që flet gjuhën tuaj amtare është shumë e lartë. Megjithatë, nëse nuk ndodh, nuk ka asgjë për t'u shqetësuar. Ata ju ofrojnë përkthyes në të paktën 8 gjuhë, kështu që nuk ka mundësi të keni keqkuptime gjatë konsultimeve tuaja. Është prioriteti i tyre që të jenë në kontakt me problemet e pacientëve të tyre, sa më qartë që të munden, në mënyrë që të gjejnë zgjidhjet e duhura dhe opsionet më të mira për ta.

Një vend për pushimet tuaja perfekte

Gjeni mundësitë tuaja më të mira! Hidhini një sy çmimeve të klinikave dentare shqiptare dhe kërkoni për aktivitetet e bukura që ju ofron ky vend gjatë qëndrimit për trajtimet tuaja. Edhe Shqipëria është një vend i vogël, është e pabesueshme se si kaq shumë vende mund të fshihen në atë sipërfaqe të vogël. Ka kaq shumë vende që duket se nuk janë reale. Shqiptarët janë kujdesur gjatë gjithë këtyre viteve që ta mbajnë natyrën e pastër. Dhe po, kjo është ajo që ata bënë. Natyra jonë ofron një përvojë të mrekullueshme për të gjithë ata që janë të interesuar ta eksplorojnë atë. Duke filluar me detet blu transparente, malet e bardha, fushat e gjelbra, qytetet e bukura të vjetra dhe moderne e kështu me radhë. Ju mund të përjetoni një nga traditat më unike dhe të krijoni momente të paharrueshme.

Çmime të ulëta të gjitha për 8 implante në Shqipëri.

Çmime të ulëta, cilësi e keqe?

Ky koncept nuk ekziston për trajtimet dentare në Shqipëri. Siç u përmend më parë, klinikat dentare shqiptare janë ndërtuar sipas standardeve mjekësore. Ata kanë staf të trajnuar mirë që është gjithmonë i gatshëm t'ju premtojë shërbimin më të mirë dentar. Arsyeja pse kostoja është kaq e ulët, është fakti i lehtësive të tjera që ofron sistemi dentar shqiptar. Për shembull, shmangia e tarifave shtesë, transporti falas etj. Ndonjëherë njerëzit shpenzojnë kaq shumë para sepse nuk zgjedhin të zgjuarit. Ata besojnë se një çmim i ulët është gjithmonë një tregues i cilësisë së keqe të produktit. Mos lejoni që këta zëra të pëshpëritin në mendjen tuaj, por zgjidhni të luani zgjuar.

Llojet e implanteve të rekomanduara

Nëse jeni duke pyetur veten për ndryshimin midis implanteve all-on-4 dhe all-on-8, e vetmja gjë që bën ndryshimin është numri i implanteve që merrni. Implantet All-on-8 ofrojnë shpërndarje më të mirë sepse ju ofron stabilitet më të lartë. Në rastin kur kocka juaj është shumë e butë, zgjedhja e implanteve të gjitha në 4, për shembull, mund të çojë në një protezë të paqëndrueshme. Kjo ndodh sepse implantet all-on-8 janë të nevojshme për të pasur stabilitet dhe mbështetje të mirë. Nëse keni një kockë të dobët, vendosja e një implanti all-on-4 mund të krijojë mundësinë për rreziqe. Një nga implantet mund të dështojë dhe tre të tjerët mund të humbasin aftësinë për të mbështetur harkun tuaj. Harku juaj mund të mos jetë në gjendje të funksionojë më. Por nëse vendosni të keni implante dentare të gjitha në 8, edhe nëse një implant dështon, kjo nuk rrezikon harkun tuaj. Gjithsesi mbetet funksional.

Keni nevojë për diçka tjetër?

Nëse po kërkoni për trajtime të tjera dentare, ne kemi gjithçka ju nevojitet!

Implantet dentare gjithëpërfshirëse mund të zgjasin të paktën 20 vjet, por sigurisht cilësia e implantit varet nga prodhuesi, protokollet e zgjedhura dhe çmimi.

Në përgjithësi, një procedurë për një implant dentar me gojë të plotë kërkon 12 deri në 16 implante dentare, gjashtë deri në tetë implante në nofullën e poshtme dhe gjashtë deri në tetë implante në nofullën e sipërme.

Pohimi se disa implante mund të jenë më të mirë se të tjerët mund të jetë i gabuar. Dallimi midis all on 8 dhe all on 6 është se i pari ka mbështetje më të mirë dhe garanton më shumë stabilitet. Por kjo nuk do të thotë që të gjitha në 6 nuk i garantojnë gjithashtu ato. Gjithçka varet nga struktura e gojës, kocka dhe nga këshilltari me ekspertët. Disa njerëz zgjedhin të gjitha në 8 në vend të të gjithëve në 6 sepse zgjedhin të paguajnë më shumë për një stabilitet të përmirësuar. Por procedura më e përdorur e implanteve dentare për restaurimin e plotë të gojës mbetet e gjitha në 6. 

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Konsultë falas online!

Plotësoni formën dhe ekspertët tonë të dedikuar do t'iu kthejnë përgjigje shumë shpejt! 

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

KURSENI KOHëN. nDIHUNI Më MIRë.

Mos Prisni Në Rradhë!

Kurseni Kohë dhe Energji Duke Plotësuar Lehtësisht Formularin Tonë Të Kuotimit

sqAlbanian

KENI NEVOJË PËR KËSHILLA NGA EKSPERTËT TANË?

Merrni një kosto rreth procedurës tuaj nga mjekët tanë, pa pagesë.

Mënyra më e shpejtë Telefono tani ose WhatsApp

Upload a File

Limiti i per upload eshte 20mb.

By clicking the 'Submit' button below, I agree that a representative will contact me via email or phone calls to the phone number provided by me about medicaltourisminalbania.com services.
Enter the Captcha

Instagram & Facebook